Selecteer een pagina
Licht

20-1-2023

Er komt zoveel licht door. Ik kan en wil dit licht alleen maar goed door mijn lichaam laten stromen. Dit voelt zo goed. Ik kan en wil alleen nog maar licht zijn en licht leven. Deze zielsliefde is het hoogste wat ik in liefde op deze aarde kan bereiken. Toch ben ik nog niet bij je. Toch kan ik nog niet bij je zijn. Aards is het nog niet mogelijk. Het aardse drukt nog op onze ziel en zal eerst opgelost moeten worden om in alle vrijheid bij elkaar te kunnen zijn. Als dit toch niet gaat gebeuren heb ik wel bereikt wat ik wilde bereiken. Licht zijn en leven. Liefde zijn en leven. Ik ben van niemand afhankelijk om dit te zijn. Ook niet van jou. Toch zou ik dubbel licht en liefde kunnen zijn. Met jou. Maar nog steeds zijn er ook nog aardse gedachten weg te werken. Ik ben wel blij dat onze ziel al wel vrij is en blij. Die kan echt niet meer anders leven. Die blije ziel zit in mijn lichaam. Steeds meer verankerd. Zo fijn en lekker. Ik doe het echt niet meer voor minder. Mijn blije ziel

10:00 Werken aan de liefde is voor mij geen werk. Dat is zijn. Dit werk kan ik mijn hele leven doen en wil ik ook mijn hele leven doen. Liefde in alle vormen omarmen en dat als werk zien. Het mooiste werk op deze aarde. Hier werken wij samen aan. In, met, voor en aan de liefde. Liefdeswerk als missie. Dat is mijn missie. Dat is onze missie.

Translate »