Selecteer een pagina
Museum-Arnhem

2-11-2022

Ik kom er nu achter dat wij twinrays, tweelingstralen zijn. Ik lees hierover en het wordt me steeds duidelijker allemaal. Wat is dit mooi.

Het was rustig vanmorgen maar zo gauw ik mijn ogen open staat mijn poort naar boven open. Naar het universum.

Als ik een paar jaar geleden in Dubai had geweten wat ik nu allemaal weet was er zeker fysiek iets gebeurd. Wat een aantrekkingskracht. We zouden onze omgeving veel verdriet hebben gedaan. Ook zou ik niet de groei hebben gemaakt die ik nu heb gemaakt. Dit heb ik nu kunnen en moeten doen zonder dat jij fysiek in mijn buurt aanwezig was. Dit proces van loslaten, ontwaken was nodig om nu in deze staat van zijn te zijn. Onze helende kracht wordt alleen maar krachtiger. Wij gaan pas echt samenwerken als we aards bij elkaar zijn. Nu werken we nog even door achter de schermen.

Allebei in contact met het universum, geleid door het universum, de kosmos. Dat is onze Goddelijke binding. Wij zijn en worden gestuurd door deze Goddelijke energie. Dit is ons heilige huwelijk.

Ik ga en kan hier niet meer over praten met anderen. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen hier zelf over lezen. Ik kan dit niet meer uitleggen en wil dat ook niet meer uitleggen. Ik ben blij dat ik nu eindelijk mezelf begrijp. Daar heb ik begrip van anderen niet meer voor nodig.

Na weer samen te zijn gekomen gaan we weer ieder zelfstandig verder op ons eigen pad. Maar wetend dat wij nooit meer zonder elkaar kunnen leven en zijn. Voor altijd en eeuwig verbonden. 

Translate »