Selecteer een pagina

Ik ben Marloes van de Sant, geboren in Arnhem, Nederland.

Van 2006 t/m 2020 heb ik buiten Nederland gewoond. In deze tijd en daarvoor heb ik veel gereisd en ben zo veel in aanraking geweest met andere culturen.

Reizen heeft van mij een ander mens gemaakt omdat ik open ben gaan staan voor andere levenswijzen. Ik heb opgeslagen wat ik mee wilde nemen op mijn verdere levenspad. Tijdens deze reizen was ik onbewust altijd op zoek naar het ontbrekende stukje van mezelf.

Vanaf Januari 2020 heb ik een hele mooie reis naar binnen gemaakt. Zonder mezelf fysiek veel te verplaatsen ben ik op reis gegaan naar mijn Zelfliefde.

Na een bijzondere ontmoeting ben ik een zwaar proces in gegaan van heling, van een spirituele hartontwaking.

Door mezelf te helen, ben ik me volledig bewust geworden wie ik ben en wie ik mag zijn. Ook weet ik nu wat mijn missie hier op aarde is. Ik voel het als een late roeping. Mijn helende energie kan ik nu ook inzetten bij anderen. Helen door delen.

Door licht en liefde te ZIJN.

Ik heb tijdens dit proces een dagboek bijgehouden omdat ik in mijn omgeving niet begrepen werd. Sinds ik ben gaan schrijven ben ik mezelf alleen maar meer en meer gaan begrijpen. Ik voelde een sterke drang om mijn gedachten en gevoelens op papier te zetten. Mijn eigen verhaal zou ik heel graag hebben willen lezen toen ik zelf jong was. Misschien zou ik me dan minder alleen en anders hebben gevoeld. Ik heb nu geen geheimen meer, ik leef mijn waarheid.

Voor mij is er meer tussen hemel en aarde, dat heb ik als kind al geweten en gevoeld. Tijdens mijn proces heb ik altijd iemand gevoeld die er was voor mij.

Pas later is mij duidelijk geworden dat de bijzondere persoon die ik ontmoet had, mijn tweelingstraal is. Hiermee voelde ik een magnetische energetische aantrekkingskracht.

Door veel te lezen, erover te praten, yoga te doen en te mediteren, kwam ik erachter dat dit het was wat mij overkwam. Een ontmoeting met een tweelingstraal. Ik werd gedwongen om aan mezelf te werken, om al mijn blokkades en pijnen weg te werken.

Doordat ik in directe verbinding sta met het universum sta ik ook in direct contact met mijn tweelingstraal. Dit is geen aards, fysiek contact. In mijn omgeving is dit niet te begrijpen als ik dit vertel. Dat begrijp ik heel goed.

De bedoeling van een ontmoeting met je tweelingstraal is zelfliefde. Alle andere Liefde die je van iemand ontvangt kan alleen maar een aanvulling zijn op je eigen liefde. Dit kan nooit een invulling zijn van ontbrekende liefde bij jezelf.

Voor mij is het een proces dat niemand iemand anders nodig heeft om echt gelukkig te zijn. Het proces naar onvoorwaardelijke, pure liefde voor jezelf. De Ware Liefde ben jezelf.

Alleen jijzelf kan jezelf gelukkig maken.

Vanuit deze zelfliefde neem je in licht en liefde, bewust en onbewust alle mensen mee die in jouw omgeving zijn en willen zijn.

 

Translate »