Selecteer een pagina

Ik ben Marloes van de Sant, geboren in Arnhem, Nederland.

Van 2006 t/m 2020 heb ik buiten Nederland gewoond. In deze tijd en daarvoor heb ik veel gereisd en ben zo veel in aanraking geweest met andere culturen.

Reizen heeft van mij een ander mens gemaakt omdat ik open ben gaan staan voor andere levenswijzen. Ik heb opgeslagen wat ik mee wilde nemen op mijn verdere levenspad.

Vanaf Januari 2020 heb ik een hele mooie, bijzondere reis gemaakt. Zonder mezelf fysiek veel te verplaatsen heb ik de reis naar binnen gemaakt, de reis naar zelfliefde.

Na een bijzondere ontmoeting ben ik een zwaar proces in gegaan van spirituele hartontwaking.

Door mezelf te helen, ben ik me volledig bewust geworden wie ik ben en wie ik mag zijn. Ook weet ik nu wat mijn missie hier op aarde is. Ik voel het als een late roeping. Mijn helende energie kan ik nu ook inzetten bij anderen. Helen door delen.

Door ALLEEN licht en liefde te ZIJN.

Ik heb tijdens dit proces een dagboek bijgehouden en besloten om mijn verhaal via een blog te gaan delen. Ik voelde een sterke drang om mijn gedachten en gevoelens op papier te zetten. Mijn eigen verhaal zou ik heel graag hebben willen lezen toen ik zelf jong was. Misschien zou ik me dan minder alleen en anders hebben gevoeld. Ik heb nu geen geheimen meer, ik leef mijn waarheid. Bij mijn blog voeg ik foto’s die ik tijdens mijn vele reizen heb gemaakt.

Voor mij is er meer tussen hemel en aarde, dat heb ik als kind al geweten en gevoeld. Tijdens mijn proces heb ik altijd iemand gevoeld die er was voor mij.

Pas later is mij duidelijk geworden dat de bijzondere persoon die ik ontmoet had, mijn tweelingziel is. Hiermee voelde ik een magnetische energetische aantrekkingskracht. 

Door veel te lezen, erover te praten, yoga en meditatie te doen, kwam ik erachter dat dit het was wat mij overkwam. Een ontmoeting met een tweelingziel. Ik werd gedwongen om aan mezelf te werken, om al mijn blokkades en pijnen weg te werken.

Doordat ik in directe verbinding sta met het universum sta ik ook in direct contact met mijn tweelingziel. Dit is geen aards, fysiek contact. In mijn omgeving is dit niet te begrijpen als ik dit vertel. Dat begrijp ik heel goed.

De bedoeling van een ontmoeting met je tweelingziel is zelfliefde en dat proces kun je lezen in mijn blog.

Voor mij is het een proces dat niemand iemand anders nodig heeft om echt gelukkig te zijn. Het proces naar onvoorwaardelijke, pure liefde voor jezelf.

Alleen jijzelf kan jezelf gelukkig maken.

Vanuit deze zelfliefde neem je in licht en liefde alle mensen mee die in jouw omgeving zijn en willen zijn.

 

Translate »