Selecteer een pagina

LAT

LAT

28-2-2024

Living Apart Together. Op aarde leven wij apart. In de hemel zijn we samen. Daar voelen wij elkaar en weten we. Weten dat we er zijn en er voor elkaar zijn. Dat is onze ziel. Dat is de energie van licht en liefde. Levend op aarde ons aardse leven worden we iedere keer weer gesplitst van elkaar en dat gaat al eeuwen en oneindig zo. Toch weten we nu bewust dat wij deze ziel samen delen. Onvoorwaardelijk en puur. Dit is hele mooie hoge energie die elkaar op aarde nog steeds niet opnieuw gevonden heeft. Toch weten we bewust dat dit zo is en dat we er allebei zijn en mogen zijn. Voor elkaar en voor anderen. Het blijft nog steeds bijzonder dat ik aards ben ontkend en afgewezen. Dat begrijp ik nu. Maar het valt voor anderen nog steeds niet te begrijpen wat er tussen ons speelt. Toch is dit onze waarheid. Onze ziel is weer echt veel samen en heeft mooie fijne gesprekken. Waarom kan onze ziel dan nog steeds niet samen zijn op deze aarde. Ik weet het antwoord maar van mij mag dit wel gaan gebeuren. Ik leef mijn leven op aarde maar gewoon weer door. In licht en liefde. Wetend dat jij er altijd bent. Voor mij en voor anderen.

Ik wil niet meer denken aan welk aards leven jij leeft en geleefd hebt tijdens ons leven hier nu op aarde. Ik wil alleen maar voelen welk leven jij leeft. Want dan weet ik dat ik mezelf voel. Onze ziel is alleen maar voelen en weten en vandaaruit pas denken. Maar toch neemt nog te vaak het denken het over. Onze ziel weet beter. Die weet wat goed is voor ons. En niet andersom. Niet het denken ons gevoel laten bepalen. Alles draait om voelen en weten. Dat is zo’n fijne wetenschap geworden. Ik kan nooit meer anders leven op deze aarde met onze ziel. Ik hou van onze ziel.

 

Feel and Touch

Feel and Touch

27-2-2024

I want to feel you. But I feel you.

I want to touch you. But I touch you.

It is still feeling and touching in heaven. In energy. I want to touch and feel in real life. When I touch myself. I touch you. This is physically heaven. But still not heaven in real life. When. Where.

 

De energie is sterk, het verlangen is groot

De energie is sterk, het verlangen is groot

18-2-2024

Bologna

Ik voel me goed, ik doe mijn ding. Ik ben weer aards onderweg. Dit is alles dat er is. Meer is er niet. Dit is nu.

I have never felt this feeling for someone so strong. This is different and will never change. Only getting stronger. This feeling is from another planet. Not from earth. But I must live this feeling on earth. Strong light. Strong love. This is me. This is you.

Each living in another world, no contact on earth is this our contact. Strong and never ending. I Feel You. I Know You. Only in strong Light and strong Love.

Ik zit niet meer vast aan planeet aarde maar zweef rond in het heelal. Daar voel ik me goed. Met dit gevoel kan ik leven op aarde. Maar dit gevoel herken ik bij niemand om mij heen en kan ik met niemand delen. Toch is dit een heerlijk gevoel. Mijn gevoel dat er mag zijn. Ook op deze aarde. Het maakt niet meer uit dat er geen herkenning is. Ik ken, herken en erken mezelf. Dat is alles wat er is om een vrij leven te leven. Voor mijzelf. En uiteindelijk ook altijd voor anderen.

Love button

Love button

2-2-2024

Twee mensen. Eén ziel. Ik heb een hart. Verbonden met een ander hart. We hebben ademhaling. We hebben een hand. En bovenal hebben we onvoorwaardelijke liefde. Dit voelen we. Dit weten we. Onze ziel. In gedachten diep bij elkaar brengt ons naar grote hoogten. Deze hoogtepunten ga ik nooit met iemand anders op deze aarde bereiken. Dit gaat echt de denkwereld te boven. Stijgen naar een hoogtepunt met onze gedachte, ons lichaam maar bovenal onze ziel. Ik experimenteer lekker verder wat mijn ziel allemaal nog kan beleven. Alleen maar in liefde en alleen maar in licht. Deze ervaringen zijn met niets anders te vergelijken op deze aarde. Zo blij dat ik dit mag ervaren en meemaken tijdens mijn leven hier op aarde. Allemaal nog steeds door één ontmoeting die mijn hele leven heeft veranderd en verbeterd. Dit valt niet meer uit te leggen. Zelfs als ik het opschrijf valt het niet te bevatten dat dit echt gebeurt met mij. Toch is dit de waarheid. Mijn reis. Mijn waarheid.

Beminnen

Beminnen

25-1-2024

Beminnen van mezelf. Mezelf beminnen is jou beminnen. Onze ziel van pure liefde komt samen in mijn lichaam. Mijn lichaam voelt onze ziel en is alleen maar liefde als ik fysiek met mezelf ben. Onze ziel in vuur en vlam en dat komt eruit in mijn lichaam. Dit is dubbele liefde voor mezelf en voor jou. Ik kan deze hoogtepunten niet bereiken zonder jou. Dit is open liefde. Niet alleen maar verbonden aan en in een lichaam. Dit is Zielsliefde XXL. Een grotere liefde bestaat er niet op deze aarde. Meer ga ik niet bereiken maar ik ga nog wel steeds verder open waardoor mijn fysiek alleen maar nog heler wordt. Met Zelfliefde en onze liefde. Open en Vrij. Ik en Jij.

Het Witte Licht

Het Witte Licht

19-1-2024

Verbonden met het witte licht en verbonden met de onvoorwaardelijke liefde. Daar lag ik vannacht wakker van. Om dit te voelen en dit te weten. Dit is het licht dat ons verbindt. Dit is het licht wat ons raakte en verbond in Dubai tijdens onze ontmoetingen. Nog niet wetend wat het echt betekende en waar het voor bedoeld was. Maar nu is dit bewust weten in bewustzijn. Dit licht stroomt overvloedig door ons heen. Dit maakt en voelt licht. Dat schijn ik. Dat schijn jij. Dat schijnen wij samen. Dit licht en deze onvoorwaardelijke liefde leven maakt dat ik nooit meer een ander leven zou willen leven. Dit is mijn leven. Dit ben ik. Dit ben jij. Wij. Samen.

Vandaag

Vandaag

15-1-2024

Vier jaar geleden. Wandelen op Kitebeach in Dubai. Daar sloeg de vlam over. We konden niets meer tegen elkaar zeggen. We hebben elkaar daar in het licht gezet. Geraakt in het hart. Dat is wat ik nu weet. Toen wist ik niet wat er aan de hand was en wat ik allemaal voelde. Toen wist ik nog niet welk proces ik inging om mezelf uit en af te pellen. Om door alle lagen van mijn ziel heen te worstelen en te graven om mijn grote liefdeshart te gaan volgen. Mijn onvoorwaardelijk pure hart ging open. Daar begon het. Op Kitebeach in Dubai. Mijn leven zou er nooit meer hetzelfde uitzien. Dat voelde ik al heel snel. Onze ontmoeting zou levensveranderend zijn en niet zomaar een verliefdheid of een bevlieging. Dit voelde al meteen zoveel dieper. Zonder dat ik toen wist wat er aan de hand was.

Nu. Vier jaar later heb ik mijn sleutel in handen van mijn eigen huis en maak ik een nieuwe stap in mijn nieuwe leven. Er is zoveel gebeurd in vier jaar. Jij was en bent niet fysiek in mijn leven en er was en is geen enkel aards contact. Toch ben jij al die jaren bij mij geweest en zijn we samen gegroeid. Op afstand. Energetisch en magnetisch verbonden met ons hele zijn. Dit is wat het is. Ik ben klaar voor een nieuwe stap in mijn nieuwe leven. Met en zonder jou. Maar altijd met jou.

Surrender

Surrender

13-1-2024

Fully surrender. Your hands. My hands. Magic hands in unconditional love and light. That’s You. That’s Me. In Heaven. Our Soul. What a beautiful soul we have. Sharing this soul is a gift. Grateful for this soul. What can I do without my soul. Our Soul. The knowledge of our soul is made in heaven. This soul must come to earth. Only in Light and Love. This is the mission of our soul. I never can live another life in another way. This is my road. The straight way. Just be in Light and Love. The highway to heaven is a natural high in Light and Love.

 

Big Bang in heaven

Big Bang in heaven

5-1-2024

10:38 Big Bang in a human body. Explosies in het heelal als wij samenkomen. Een Big Bang ervaring die diep in mijn lichaam te voelen is. Een orgasme zoals de aarde is ontstaan. Een orgasme zoals de mens is ontstaan. Orgasmes diep van binnen voelen is de verbinding voelen met het heelal. De kosmos. De verbinding tussen zon, maan sterren en de planeten. Al miljoenen jaren lang. Daar onderdeel van zijn. Dat te voelen. Dat is de hemel op aarde leven. Met mezelf. Met jou. Lichtwezens. Gevuld met licht. Gevuld met liefde. Dit samen delen. De hemelse explosie ervaren en voelen. Als mens levend op deze aarde. Deze energie vrij laten stromen naar de aarde. Naar mensen die in vaste energie leven. Wetend en voelend dat ik zo nooit meer kan en hoef te leven. Ons samenkomen kwam vrij in het heelal. Daar is onze verbinding. Daar zullen wij altijd samenkomen. Dit weten. Dit voelen. Wat een zaligheid. Wij. Jij en ik. Samen.

 

Altijd in elkaars energie

Altijd in elkaars energie

27-12-2023

Wij zijn voor altijd en eeuwig in en met elkaars energie. Dit zal nooit meer anders zijn. Altijd in licht en liefde bij en met elkaar. Dit is goed om te voelen en te weten. Hoe graag ik ook aards bij je zou zijn en hoe graag ik het leven ook aards met je zou willen delen. Het is goed zo. Dit is wat het is voor nu. Wij zijn er altijd voor elkaar. In hetzelfde licht dezelfde liefde delend. Dit is vrije liefde levend. Liefde door alle grenzen heen. Open liefde. Vol in het licht. Voor altijd samen. Jij en ik. Ik heb nooit gevoeld en geweten dat een mens zoveel licht en liefde kan en mag zijn. Dat weet en voel ik nu. Dat is echt een fijne wetenschap.

 

 

Translate »