Selecteer een pagina

De Goddelijke liefde

Arnhem-Deelerwoud

7-9-2022

Ik lees vanochtend weer interessante informatie online. Dit is fijne informatie om te lezen. Zo is het. En zo voel ik het ook. Wat ben ik blij dat er zoveel mooie en goede informatie van het internet af te halen is.

10:22 Wij samen. Jij bent er voor mij. Ik ben er voor jou. In liefde. Samen. De Goddelijke Liefde. Voor altijd samen. Wij. Niemand die het ziet. Niemand die het weet. Niemand die het gelooft. Wat maakt het uit. Wij samen in liefde is alles wat telt. Het wordt alleen maar mooier en fijner. En lichter. Maar ik heb nog wel een paar aardse stapjes te gaan. Voor we echt samen kunnen ZIJN. In licht en liefde. Vol.

 

De Oude en de Nieuwe wereld

Arnhem

5-9-2022

3:26 Ik voel heel diep van binnen dat ik nu in Nederland moet blijven. Wat gaat er gebeuren? Gaat het verschil tussen de oude en nieuwe wereld groter worden? Wat ik wel weet is dat er heel veel gevoelige mensen al een fase verder zijn en al in de nieuwe wereld leven. Alleen worden zij niet geloofd. De oude wereld blijft in angst, schuld en schaamte. De nieuwe wereld in licht en liefde. Voor zichzelf en voor anderen. De oude wereld blijft geloven in alles wat er via televisie, media en regeringen gezegd wordt. De nieuwe wereld gelooft in het universele plan, de kosmos. Maar niets staat los van elkaar. Het één is niet beter dan het ander. Maar twee werelden worden wel gescheiden maar zullen het uiteindelijk wel samen moeten doen.

Er zijn steeds meer mensen ontevreden en zien dat er iets niet klopt. Zij moeten hard werken voor hun geld en krijgen daar steeds minder voor terug. Er is een klein groepje mensen op deze aarde die hier geen last van heeft en alleen maar rijker wordt en bepalen hoe anderen moeten leven. Gaat dit nog lang duren? We zullen het zien. Maar ik voel dat er echt een grote verandering aan zit te komen. In mijn eigen situatie maar ook in het collectief. Niet alles gaat op korte termijn veranderen. Een verandering gaat langer duren dan ikzelf en veel mensen willen. Dit is Divine timing. Het enige dat ik kan doen is er zijn voor mezelf en er zijn voor anderen.

8:28 De energie en het licht stromen door me heen, de invloed van de zonnestormen is sterk. Toch kan ik mijn licht nog steeds niet volledig laten schijnen. Volledig in het licht staan. Dit zal nog even duren. Mijn helende energie wordt hierdoor alleen maar sterker en krachtiger. De liefde voor mezelf en de liefde voor en van jou doet wonderen. Wat een bijzonder proces. Ik voel me al wel in het licht en in de hogere energie frequentie. Het gebeurt bijna niet meer dat ik door de buitenwereld mijn gevoel laat beïnvloeden. Maar de energieën van anderen voel ik wel, maar ik heb er steeds minder last van. Alleen blijf ik het wel lastig vinden dat ik er over het algemeen niet over kan praten in mijn omgeving. Ik ben wel dankbaar dat ik er met mijn ouders over kan praten en daar kan zijn wie ik ben. Dat is fijn. Maar ook zij begrijpen niets van dit proces maar willen alleen maar dat ik gelukkig ben.

Emoties voelen op afstand

Loslaten

4-9-2022

Ik voel je weer wat verder weg en je zoekt me niet bewust op. Maar onbewust voel ik je wel en ben je bij mij. Ik vraag me af wat er aan de hand is. Ik weet het niet en wil ook niets meer invullen en dit maar weer loslaten. Verder op mijn eigen pad. Ik voel me goed en ik voel me rustig.

Ik lees interessante informatie over de psoas, de spier van de ziel.

Rond 16:30 uur krijg ik iets door waardoor ik helemaal in tranen ben en het liefst bij je zou zijn. Ik kan hier niet over praten en schrijf het op in mijn dagboek. Dan ben ik het kwijt. Maar wat zou ik nu graag even fysiek bij je willen zijn.

Die ziel toch

Arnhem-Bomen

3-9-2022

Ik voel dat onze ziel continue samen is en samen wil zijn. Ik werd vanochtend wakker met een wattenhoofd. Het voelt of ik huil of zwaar gehuild heb. Ik voel dat dit niet van mij is. Ik zie en voel een situatie voor me van jou. Ik wil er verder niets aan verbinden maar ik weet dat dit gevoel niet van mij is. Maar uiteindelijk is dit natuurlijk ook van mij omdat mijn gevoel ook jouw gevoel is. Ik kan er alleen maar op afstand zijn voor jou en jou voelen. Ik kan aards niets doen. Toch raakt dit me wel. Dit stukje van jou wat ook een stukje van mij is. Die ziel toch. Wat bijzonder.

In energie samen zijn

Arnhem-Living statues festival

2-9-2022

Jou heel dicht bij mij voelen. Lichte tintelingen en een warm gevoel. Praten met elkaar in energie. Ik weet niet waar je bent, maar je voelt zo dichtbij en ik voel zoveel rust. We zijn zoveel samen op dit moment. Je komt alleen maar meer in mijn leven. Voor anderen niet te zien en te geloven. Maar voor mij zo duidelijk en helder als wat. Geen twijfels meer dat dit is Meant To Be. Ik ga weer verder op mijn pad. Jij op het jouwe ♥

Samen werken

Arnhem

1-9-2022

Het is en blijft zo bijzonder wat er tussen ons gebeurt en wat er gebeurd is. Het is echt een nieuwe werkelijkheid voor mij die echt lijkt te gebeuren. Het is alsof je echt bij mij bent. Terwijl wij nog steeds geen aards contact hebben. Je voelt wel heel dichtbij. Al een paar dagen heb ik echt het gevoel dat ik zo graag samen wil gaan werken. Ik wil beginnen. Maar dan zullen we toch eerst bij elkaar moeten komen. Maar ik kan niet wachten. Yoga, meditatie, bewustwording, heling en dit aanbieden aan mensen, vrouwen en mannen, die daarvoor openstaan en aan zichzelf willen werken. Dat is wat ik voel. Dat ga ik verder manifesteren. Maar ik wil dit niet alleen. Dit wil ik echt samen. Dus toch maar weer even geduld en verder gaan met alles wat ik nu doe en waar ik me goed bij voel. Mensen laten groeien en sterker maken. Een missie. Werken achter de schermen. En zelf alleen maar krachtiger en sterker worden.

Uit de schaduw

Zonnebloem

27-8-2022

Jij voelt heel dichtbij. Ben je fysiek ook dichter bij mij? Ik voel mezelf heel goed en rustig en wil dit graag zo houden. De kosmos is rustiger en dat voel ik dan ook. Laat het alsjeblieft maar even een tijdje rustiger blijven. Ik hoop echt dat de hefstigste tijd nu wel geweest is. Alleen nog maar genieten van zijn. Zijn wie ik ben. En uiteindelijk niet meer dat schaduwleven leven. Niet meer twee levens leven. Dat wil ik niet meer. Zo wil ik niet leven. Ik wil niet alleen. Ik heb me lang genoeg alleen gevoeld. Dat wil ik niet meer. Ik wil samen. In liefde en licht. Volledig in het licht. Uit de schaduw in het licht. Nooit meer een zwaar leven. Maar een verlicht leven.  

Ziel zonder schaamte

Frankrijk-Mers les Bains

23-8-2022

Onze ziel kent geen schaamte. Daar kunnen we alles mee doen wat ons hart ons ingeeft. Als er fysiek schaamte is blokkeert het jezelf. Maar onze ziel is open en door te visualiseren kun je alles doen zonder schaamte. Het mag er allemaal zijn. Licht en open. Geen schaamte. Mezelf niet schuldig voelen dat ik dit allemaal mag voelen. Dat niemand mij tegen kan houden als ik mijn ziel volg. Wat is onze ziel toch krachtig en sterk. Zo fijn dat we samen kunnen zijn en samen kunnen komen. Fysiek is maar fysiek. Dit roept alleen maar beperkingen op. De ziel is vrij. Ons fysiek heeft aardse beperkingen. Maar de vrijheid van de ziel die hoog in de hemel is, is het mooiste geschenk dat ik gekregen heb. Die ziel, onze ziel wil ik leven op deze aarde. Zonder beperkingen, zonder schaamte. Vrij. In vrijheid. Die ziel mag er zijn en mag gezien worden. Maar die ziel wil wel samen zijn en samen komen en samen delen.

Vertrouwen dat alles goed is

Frankrijk-Stella Plage

22-8-2022

9:30 Dit was weer samenkomen op hoog niveau. Die energie als wij elkaar opzoeken en samen zijn is abnormaal. Zo hoog. Zo dichtbij. Zo mooi.

Maar bewust realiseren dat we in het aardse nog niet samen kunnen zijn blijft een lastige, maar een feit.

Allebei onze gezinssituatie met kinderen. Maar daarnaast hebben wij ons eigen leven samen. Dat is fijn, dan voel ik me goed en voel ik me niet alleen. Dan ben ik echt diep gelukkig. Dit gevoel van afgelopen dagen, de rust, zou ik zo graag echt langer willen vasthouden. Zo wil ik me altijd voelen. Vertrouwen dat alles goed komt, vertrouwen dat alles goed is. Hoe graag we ook bij elkaar zijn, het kan (nog) niet in het aardse. Nog niet fysiek.

Leven in het nu is de sleutel. Geen verwachtingen, geen druk opleggen bij mezelf, dus ook niet bij jou. Dat is het beste. Zijn in het nu en goed voor mezelf blijven zorgen. Dat is leven vanuit overgave.

 

Eenzaam proces

Frankrijk-Le Tréport Plage

14-8-2022

Ik sta weer op een vrije parkeerplaats voor een camper overnachting. Dit keer met veel Italianen om me heen die graag samen reizen en dan erg luidruchtig zijn. Wat is het dat mensen altijd anderen nodig hebben om gelukkig te zijn? Ik ga er maar vanuit dat mensen ook echt gelukkig zijn. Voor mij lijkt het op dit moment of iedereen gelukkig is, behalve ikzelf. Ik voel me wel weer wat beter en heb wat meer energie. Het alleen zijn is op momenten heerlijk maar helemaal alleen voelen, voelt nog steeds niet fijn. Wat heeft het universum voor mij in petto? Dat ik door dit eenzame proces maar door blijf gaan? Dat er geen eind aan lijkt te komen? Dat ik het soms zo zwaar heb dat ik het liefst met alles zou willen stoppen. Dan is het niet te doen. Mijn buik blijft maar doorgaan en misschien is het niet van mij. Maar ik wil dit zeurende gevoel ook niet meer voelen. Dus het is wel van mij. Ik stuur rustige zachte liefdes energie mijn eigen lichaam in en kan dan wel weer heerlijk slapen.

Ik rij verder met de camper door het Normandische land. Langs de kust en door het binnenland waar de tijd heeft stilgestaan. Het is mooi om te zien, maar ik ben ook weer blij om er weer verder te gaan. Het blijft fijn om te reizen in en door de tijd.

 

Translate »