Selecteer een pagina

Het weten van de ziel

Het weten van de ziel

8-5-2024

19.00

Hoe kan mijn ziel weten dat wij zo sterk in licht en liefde verbonden zijn. Terwijl ik niet weet waar jij fysiek bent. Dat blijft vreemd voor mij. Zo sterk voelen en weten waar de ziel is die we delen maar niet weten waar het lichaam is. Dit is nog een ontdekkingstocht waar ik graag achter zou willen komen. Onze ziel die we delen zit in twee lichamen die op andere plaatsen zijn zonder te weten waar. In ieder geval weet ik niet waar je fysiek bent. Ik denk het te weten maar ben niet zeker.

In die zin functioneert de ziel onafhankelijk van een lichaam en heeft de ziel een lichaam nodig om een tijdje in te nestelen. Maar onze twee helften van één ziel zijn compleet in balans. Geworden tot één geheelde ziel. Dus in die zin zijn het weer twee zielen geworden, onafhankelijk functionerend van elkaar. Maar deze twee zielen zijn zodanig verweven dat ze zonder elkaar kunnen maar niet zonder elkaar willen. Twee geheelde zielen willen samen zijn om ook andere zielen te helen en compleet te maken. Maar de aarde heeft nog een lange tijd te gaan voor dit leven voor meer mensen waarheid kan worden. Maar er komt steeds meer licht en liefde naar de aarde. Steeds meer mensen willen zijn in deze energie. Mijn ziel kan nooit meer anders leven en zijn.

 

Looking straight

Looking straight

5-5-2024

We were looking straight through each other.

We were looking straight to each other.

We saw a loving soul.

A soul with a mission.

A soul who we are and not what we did and do.

A soul connected with the divine.

A soul who is bigger than we could see in the beginning when we met.

A soul who saw the light and became Enlighted with our meeting.

That’s our soul.

Just light.

Just love.

This is higher consciousness.

This is us.

 

I see people as souls.

Not what they do is important but who they are.

From this point of view, I can see why people do what they do.

 

Wholeness

Wholeness

3-5-2024

You are my wholeness. Mijn heelheid. Ik voel de heelheid in mijn buik. Diep licht in mijn buik. Een gat gevuld met licht en liefde. Alle organen open als wij samenkomen in liefde en licht. Dit is mijn complete zijn. Mijn heelheid is jouw heelheid. Gevuld met licht en liefde. Zo spuiten wij elkaar vol. Met liefdesstralen van licht. Dwars door de buik en alles heen.

 

Onrust in mijn hart

Onrust in mijn hart

30-4-2024

Ik voel mijn hart. Ik kan het even niet verklaren maar voel wel dat er een grote shift is voor mijn hart. Ik voel bewust en vul even niets in wat het zou kunnen zijn. Ik voel dat ik geleid word vanuit een grote kracht. Dat deze kracht veel groter is dan wat wij samen delen. Dat wij nog hoger verbonden zijn. Dat wij meer zijn dan ons lichaam. Veel meer. De onrust hield lang aan waardoor ik niet makkelijk in slaap viel. Ook mijn hoofd blijft maar suizen en ik vraag me af of dit ooit nog stopt. De energie van deze shift zal weer even doorwerken zodat ook dit weer geïntegreerd is in mijn lijf. Het is weer even pittig. Maar ook dit gaat weer voorbij.

 

 

I left my family

I left my family

27-4-2024

I left my family for you. Deze diepe gedachte geeft mij tranen. This all is so strong. En dit allemaal voor unconditional love. Pure love. Wat een krachtige energie. Toch ben ik op aarde nog steeds alleen. Toch voel ik jou in al mijn vezels. In lichaam, geest en ziel.

Zou ik kunnen leven zonder ziel? Alleen met een lichaam en een geest. Deze gedachte houdt me een tijdje bezig. Maar een lichaam en een geest is niets zonder ziel. De ziel is wie je bent. De ziel is geïntegreerd in je lichaam en je geest. Maar je ziel is groter dan al wat is. Groter dan je lichaam en geest. Mijn ziel delen met iemand is het hoogste dat ik kan bereiken op aarde. Mijn ziel is licht en liefde. Deze deel ik met jou. Deze wil ik delen met heel veel anderen en eigenlijk met iedereen. Dit is wetenschap voor mij. Niet alleen de kennis in mijn geest maar de kennis van mijn ziel gaat verder dan een boek mij ooit zal leren. Heel veel oude kennis komt via mijn ziel naar binnen. Zo mag ik leven. Zo kan ik leven. Dit is mijn leven.

I can’t deny you. You can’t deny me. This is how love is meant to be. Me and You. You and Me.

 

 

Intunen en finetunen

Intunen en finetunen

25-4-2024

Als ik intune op jouw energie, gaat mijn energie meteen omhoog. Ik zoek jou, ik vind jou en we zijn meteen samen. We visualiseren en komen zo 3 keer samen in al onze naaktheid. Dit allemaal alleen in energie. Hoe bijzonder is dit toch. Iedere dag een injectie van deze liefdesenergie houdt mij gezond en ik heb geen duur medicijn nodig. Deze liefdes en lichtenergie gaat dwars door ons en alles heen. Dit is gezonde energie. But it is ok for today. We waren weer even samen om daarna weer allebei alleen verder te gaan. Dat blijft zwaar voor mij. Maar alle momenten samen maken mij iedere keer weer lichter. Dit is wat licht en liefde doet. Hier in mogen zijn maakt mij een gelukkig mens. Dit ben ik.

 

 

Liefdesorgasme

Liefdesorgasme

24-4-2024

Een orgasme vanuit onvoorwaardelijke pure liefde is het beste medicijn tegen ziekte en eenzaamheid. De pure liefde voor jezelf, de pure liefde voor een ander. Deze onvoorwaardelijke pure energetische magnetische liefde heelt alle wonden. Puur vanuit licht en liefde. Jij met jou. Ik met mij. Dit delen is echt de mooiste liefdeservaring die er is. Dit zijn alleen maar hoogtepunten die wij samen delen terwijl we aards van elkaar verwijderd zijn. Dit is nog steeds het zwaarste stuk in onze liefdesrelatie. Verwijderd maar toch zo dicht bij elkaar. Maar in onze orgasmes zijn we dichterbij dan we ooit bij iemand kunnen komen. Dit is zielswerk. Energetisch en magnetisch verbonden. De kracht van de kosmos voelen. De kracht van het universum voelen. Onze liefde gaat door alle lagen heen. Dit zijn wij.

 

Let me do

Let me do

23-4-2024

Let me do my thing. Ok. I will let you do your thing. I do my thing. Geen claimen. Geen begrenzing. Loslaten maar weer. You can do your thing. Without me. But with me. To be with me in light and love. Whenever that will be. But always. Forever light.

 

Translate »