Selecteer een pagina

Behandeling op afstand

Arnhem

4-6-2022

11:50 Ik geef jou een energetische behandeling op afstand. Ik voel hele sterke magnetische energie uit de kosmos. Mijn derde oog is zwaar. Ik voel een band om mijn hoofd. Het magnetisch vermogen wordt opgevoerd door de kosmos, het universum. Ik geef de trillingen energetisch aan jou door. Ik richt me op jou en het voelt echt als een behandeling voor jou op afstand. Ik heel jou daar mee, maar ook zeker mezelf. Wat een magnetische aantrekkingskracht. Er komt giga energie naar de aarde. Poortdagen. Ik voel dat alles nog meer opengaat en zie zoveel licht. Door mijn hele lijf. We worden weer een stapje omhoog geduwd in onze energetische magnetische energie. Waar zal dit alles ons naar toe leiden? In ieder geval naar iets moois en naar samenwerking. Laat maar beginnen. Maar het is al begonnen.

Boek Starseed van Rebecca Campbell

Blz. 162-163

Transcedentie ⇒ Het hier en nu overstijgen

Immanentie ⇒ Ontkennen van de ziel en de geest

Veel Starseeds neigen naar transcedentie. Het gaat om de integratie van die twee: De dans tussen hemel en aarde, mannelijk en vrouwelijk, geest en materie. Zo boven, zo beneden. Hemel en aarde. “Het wordt tijd dat we ons ervoor gaan inzetten om volledig, volkomen, totaal en van ganser harte in het hier en nu te zijn.”

Heilig huwelijk

Cambodia-Buddha

3-6-2022

Ik ben alleen thuis. Heerlijk, maar ook een dubbel gevoel. Ik voel steeds meer dat ik alleen wil zijn, maar ook anderen om me heen wil hebben. Ik wil niet meer alleen zijn. Ik wil samen dingen doen. Het voelt nog steeds lastig en verdrietig dat ik dit niet meer alleen met D. kan doen. Ik bekijk vakantiehuisjes voor een eventuele mogelijkheid om daar te gaan wonen en te werken.

Gisteravond zijn we samen geweest. Er was geen ruis en het voelde heel helder. Het was of je echt bij me was. Zo bijzonder. We waren lang samen en daarna ben ik in een heerlijke slaap gevallen. Ik denk dat ik mijn hele leven nog niet zo goed geslapen heb als afgelopen periode. Ik heb ook minder behoefte om van alles op te schrijven. Ik voel me goed en voel dat er actie ondernomen moet worden om mijn situatie te veranderen. Ik kan dat wel voelen maar het doen is toch wat anders. Gewoon rustig doorgaan. Stap voor stap kom ik er wel. Maar dat ik kleiner wil gaan wonen wordt mij steeds duidelijker. Ik wil geen slaaf meer zijn van mijn eigen huis. Dus actie. Hoe fijn ik dit huis ook vind en hoe goed ik me hier ook voel. Maar ik wil ook op zoek naar een werkplek. Ik wil echt zo graag aan de gang. Ik ben er klaar voor. Maar is de wereld ook klaar voor mij? Klaar voor mijn energie?

8:15 De ziel, dit alles, dit al is zoveel groter dan dat wij aards zijn. Dat voel ik tijdens ons samenkomen. Zoveel licht door mijn hele lijf. Mijn derde oog trilde toen ik in jouw ogen keek. Zoveel licht. Het voelde alsof onze lichamen loskwamen van deze aarde. Ons hemels samen zijn. Maar dan nog groter gemaakt. Onze hemelse verbinding, ons hemelse huwelijk. Daar heb ik geen aards papiertje voor nodig. Dit is trouwen in de meest pure vorm. Onze onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Dit is geen aards gebeuren, maar we zullen het wel aards moeten gaan brengen. Ik heb heel veel zin om te gaan beginnen aan onze gezamenlijke missie. Samenwerken. Ik wil niet meer wachten, maar beginnen. Ik weet dat we allang begonnen zijn, maar ik zal toch nog een volgende stap moeten gaan zetten. Het universum is aan zet. Laat de kosmos haar werk maar doen en ons samenbrengen. Aards samenbrengen. Vertrouwen.

 

Zonnestormen

Arnhem-Openlucht museum

31-5-2022

De invloed van zonnestormen. Gisteravond had ik het heel warm in bed en werd er heel veel energie door mijn lijf gepompt. Ik voelde een band rond mijn hart en voelde heel veel energie daar naartoe gaan. Ik werd een beetje emotioneel. Mijn hart kreeg weer een upgrade. Zo voelde het. Ik heb mijn handen op mijn hart gelegd en voelde mijn hart. Wat een bijzonder proces blijft het nog steeds. Ik lees gelukkig dat meer hoog gevoelige mensen hier last van hebben. Inmiddels maak ik me hier totaal geen zorgen meer over. In het begin van het proces zou ik dit wel gedaan hebben en gedacht hebben dat er iets mis is met mij en met mijn hart. Dat ik een dokter zou moeten gaan zien. Daar heb ik totaal geen last meer van. Ik voel dat ik steeds meer verbonden ben met de natuur, met moeder aarde en me aan ga passen op het ritme van de aarde. Mijn echte biologische ritme. Dit is een fijn gevoel.

 

 

Hoge energie

Arnhem

30-5-2022

Mijn eigen energie hoog houden. Dit is wat ik doe. Mezelf gezond voelen en zijn en blijvend zo houden. Fysiek, mentaal en spiritueel open blijven staan en dit is het allerbelangrijkste wat ik vanaf nu moet doen in mijn leven. Mijn gedachten opschrijven. Zo maak ik mezelf nuttig voor mezelf. Ik zag een groot licht in mijn hoofd vanochtend en toen kwam dit beeld bij mij naar boven. Energie hoog blijven houden op alle fronten. Lage energie, ego, kan mij niet meer voeden. Alleen hoge energie is de voeding waar ik op kan leven. Licht zijn en blijven. Dit kan ik mijn omgeving laten zien. En dat is goed voor nu. Maar dit zal door meer mensen gezien en gevoeld gaan worden. Maar dat is niet aan mij. Ik heb en ben alleen mezelf. Liefde.

 

Zonnevlammen

Zonnevlammen

29-5-2022

Ik voel veel onrustige energie. Ik voel veel ruis in mijn hoofd. Er zijn veel zonnevlammen in de kosmos. Ik wil dit niet meer voelen. Kan dit? Ik kan dit alleen maar in liefde ontvangen. Ik val ‘s avonds ook weer vroeg in slaap op de bank en vraag me af of er weer tijdsverschil is tussen onze ziel. Voel ik dit van jou? En kan ik dat ook niet voelen? Wat zou ik dan moeten doen om die ruis weer te verlichten? Ik weet het antwoord, maar dat is het antwoord van anderen. Maar ik vraag me serieus nog steeds af waarom deze twee liefdes niet samen kunnen gaan. Maar dat is in dit aardse leven niet mogelijk. Dat is niet de norm. Dus dat gaat niet gebeuren. Ik zal echt zelf een keus moeten gaan maken. Maar toch voel ik heel diep van binnen dat dit niet helemaal mijn keus is. Maar ik wil wel volledig voor mezelf gaan. Helemaal in de open. Wie ik echt ben. Want helemaal echt ben ik nog steeds niet. Zolang ik niet bij jou ben. En dat is wat ik wil. Niet meer en niet minder.

Ondenkbaar groot

Arnhem-Mariëndaal

27-5-2022

Mijn aardse leven is stukken kleiner geworden, maar er is een hele nieuwe wereld bij gekomen. Die is ondenkbaar groter dan al het leven hier op aarde. Daar ben ik een klein onderdeeltje van. Dat voel ik. Mijn buikgevoel blijft doorgaan. Die is heel gevoelig. Die moet ik echt beschermen en daar moet ik goed voor zorgen. Veel aarden en met mijn voeten op de grond bewegen. Ik weet niet of dit ooit anders gaat worden. Mijn buik is verbonden met het AL. Die staat open naar het AL. Daarom is het belangrijk om mezelf af te zonderen als dit nodig is. Mijn zielskracht is het sterkst als ik alleen ben. Mijn energie werkt dan het beste. Toch zie ik graag mensen. Maar ik kan mensen nooit meer onbewust bekijken. Ik zie mensen in energie, ik zie een uitstraling.

Ik heb op dit moment suizende oren en er zijn krachtige zonnestormen. Er zijn veel zonnevlammen de laatste tijd en ik voel ze allemaal. Dit is hele krachtige energie waar ik het op dit moment mee moet doen.

 

Goed zorgen voor mijn ziel

Arnhem-Openlucht museum

26-5-2022

Ik moet goed zorgen voor mijn lichaam. Ik moet goed zorgen voor mijn geest. Maar het allerbeste moet ik zorgen voor mijn ziel. Die moet gezond zijn en blijven. Dat doe ik door dicht bij mijn ziel te zijn en te blijven. En bij die van jou. Zo hou ik mezelf en jou gezond. Onze ziel zorgt heel goed voor ons. Die houdt ons gezond. Zo blijven we openstaan naar onszelf. Ik naar mijn zelf en jij naar jouw zelf. Dit is en doet onze ziel. Wij verwennen elkaar met onze ziel. Wij hebben zo’n fijne zachte lieve ziel die heel goed voor ons zorgt. Wij zorgen aards voor onszelf en elkaar zodat die ziel samen kan komen. De zielsliefde is echt de allerhoogste vorm van liefde die ik hier op aarde kan bereiken. Dat geluk hebben wij nu. Een hogere vorm van geluk bestaat er in mijn ogen niet. Deze hoge vorm zou ik iedere dag willen zijn en blijven. Wij samen zijn dit. Deze hoogste vorm samen in de hemel op deze aarde. Toch waren er eerst weer tranen. Tranen van ons gescheiden zijn, maar het licht nam het over. Het licht door mijn lichaam, het licht van onze ziel. Heel hoog kwam onze ziel weer samen. Dan kunnen we er vandaag weer zijn op deze aarde. Ik ben blij.

 

In vuur en vlam

Dubai-Burj Khalifa

22-5-2022

Vandaag drie jaar geleden zagen wij elkaar voor het eerst op deze aarde. De French Bakery in Dubai. Met een cappuccino voor een ontmoeting en kennismaking omdat onze dochters elkaar zouden ontmoeten in de zomer in Griekenland bij jullie. Deze ontmoeting heeft mijn hele leven op de kop gezet, hoewel ik me daar toen totaal niet bewust van was. Wat dacht jij toen je mij daar zag? Uren praten en een connectie voelen waar ik echt niets achter zocht. Maar deze connectie bleek levens veranderend. Drie jaar later en ik voel me een totaal ander mens. Ik ben niet meer de mens van toen. Ik heb me lang afgevraagd wat jij mij aangedaan hebt. Maar ik weet nu dat wij dit elkaar hebben aangedaan. Deze ontmoeting moest plaatsvinden van hogerhand. Om allebei compleet en totaal verlicht te worden. Ontdaan van al onze pijnen. Dit is al aardig gelukt. Ik sta open voor een nieuwe wending in mijn leven. Dit ga ik niet alleen maar meer opschrijven, maar ik mag er ook open voor uitkomen. Ik wil niet meer doen of er niets aan de hand is. Ik voel dat het moment steeds dichterbij komt dat ik er open met de kinderen over kan praten. Dit is echt wie ik echt ben. Ik begin de dag met jou en ga er weer een fijne dag van maken. Ik hou van jou.

Christus bewustzijn

Noorbeek-Sint Brigida

20-5-2022

Wie is Jezus? Wie was Jezus? Tijdens mijn slaap komt er een hele heldere gedachte door. Gister bedacht ik me dat ik al een tijdje niets had doorgekregen.

Ik zat aan een tafel en er waren meerdere mensen. Maar ik moest naast Jezus gaan zitten. Waarom? Wie was Jezus eigenlijk? Hoe leefde hij? Wat deed hij? Hoe bracht hij zijn dagen door? Dit gebeurt mij. Ik. Die heel weinig met geloof en de bijbel heeft en vooral niet iemand wil volgen. Vooral niet iets laat opleggen wat uit een boek komt of wat anderen zeggen dat je moet doen. Bijzonder. Hier heb ik me altijd tegen afgezet en nu gebeurt dit. Als ik weet wat ik nu weet, als ik ben wie ik nu ben. Hoe heeft het dan zo mis kunnen gaan met alle geloven. Het opleggen wat en hoe anderen moeten leven. Maar het ware geloof, de ware liefde zit in mezelf. Dit kan ik uitdragen door alleen maar mezelf te zijn. Dan kan ik er zijn voor anderen. Maar ik heb niets te zeggen over hoe anderen moeten leven of hun leven in moeten delen. Dat is aan eenieder zelf. Geloof moet ik in mezelf zoeken, geloven moet ik in mezelf. Ik vind het toch wel heel bijzonder dat dit doorkomt. Dit bewustzijn. Is dit het Christus bewustzijn? Het zal me nog wel een tijdje bezighouden waarom dit zo helder doorkwam. Ik wil niemand laten geloven wat ik geloof. Iedereen mag zelf ervaren wat geloof is en wat geloof voor hen betekent. Geloof vindt voor mij niet in een kerk plaats. Geloof is buiten in de natuur. De natuur is mijn kerk. Was dit ook bij Jezus? Het geloof is te veel om geld en macht (misbruik) gaan draaien. Dat is wat ik heb tegen het geloof van deze tijd. Er zijn voor mensen in naastenliefde vanuit mijn diepe zelf. Dat is geloof voor mij.

14:00 Ik maak een wandeling door Park Nieuw Leeuwenhorst. Flaneren in de oude tijd voor de mensen met geld. Die kwamen hier recreëren. Nu kan iedereen hier recreëren. Tijden veranderen. Vroeger woonden mensen in kleine arbeiderswoningen bij hun werk en moesten hard werken om in leven te blijven en voor hun grote gezinnen te zorgen. Nu bouwen we hele vakantieparken met dicht op elkaar staande kleine huizen en vieren we daar vakantie. We wonen allemaal groter maar willen in onze vakantie graag kleiner zonder zorgen. Tijden veranderen.

 

 

 

 

Boven mijn hart en onder mijn hart

Vrijstaat Nederzand

19-5-2022

Er komt op dit moment niet zo heel veel door en dat is heerlijk rustig. Alleen maar zijn en genieten. Ik realiseer me dat ik mijn hele leven geaard ben geweest. Geleefd onder mijn hart. Met mijn hart naar beneden gericht. Boven mijn hart stond op overlevingsstand. Nu dit hart in liefde werkt is er balans tussen ‘onder mijn hart’ en ‘boven mijn hart’. Door heel veel fysiek bezig te zijn was er te weinig tijd en aandacht voor mijn spirituele kant. Die werkte ik weg door onder andere veel sporten en reizen. Dat is niet meer, dat kan ik niet meer. Die balans voelt erg fijn. Ik ben een completer mens en sta open voor alles. Daarom moet ik zelf heel veel tijd en rust inbouwen voor mijn zelf. Mezelf te zijn en te voelen bij mezelf. Dat is geen zoeken meer, geen zoektocht, maar zijn. Mezelf gevonden. Dit is wat het is, dit is wie ik ben.

Ik voel wel dat ik steeds meer in twee werelden leef en dat deze werelden steeds verder uit elkaar groeien. Dit is onvermijdelijk, hoe verdrietig het ook is. Ik wil alleen nog maar in één wereld leven. Mijn wereld waar ik compleet mezelf mag zijn.