Selecteer een pagina
Dubai Al Ain Jebel Hafeet

28-8-2021

Het was verwarrende energie gisteravond. De energie na een ontmoeting bleef lang bij mij hangen. Ik kreeg mijn gedachten niet gestopt en er gebeurde van alles met mijn buik. Ik moest mezelf reinigen van deze energie. Ik heb dit gedaan door heel diep te ademen. Maar het duurde lang voor ik deze energie kwijt was. Het was zware energie. Ik weet niet wat de ontmoeting met de ander heeft gedaan. Maar ik voelde wel dat ik weg moest uit deze energie.

Eergister heb ik S. een behandeling op afstand gegeven omdat ze moest afrijden voor haar rijbewijs. Omdat ik zelf lang geleden in één keer geslaagd ben na het nemen van twee bananen en een glas melk voor ik af moest rijden, geef ik deze tip al jaren aan anderen. smile

Ook S. was hiervan op de hoogte. Maar om een aantal redenen kon zij dit van tevoren niet nemen. Ik heb haar deze bananen en het glas melk met mijn energie naar haar gestuurd tijdens deze behandeling op afstand. Ik weet niet of het heeft gewerkt, maar ik voelde me tijdens de behandeling rustig worden terwijl ik in eerste instantie hele warme schouders kreeg.

Of ze het wel of niet gevoeld heeft…het maakt me niet uit…maar ze is wel de eerste keer geslaagd. wink

 

 

Translate »