Selecteer een pagina
Gezond eten

26-8-2021

Ik heb een droom gehad dat ik samen was met jou. Maar er waren heel veel mensen bij. Jij was niet alleen. Je was anders dan ik dacht. Later hebben we wel gezoend. Dat was fijn, maar we hebben de vraag gesteld of we wel bij elkaar gaan komen. Energetisch/magnetisch is dat al wel. Maar fysiek zal lastig zijn. We zullen zien. Ik blijf me dingen afvragen of jouw gezinssituatie werkelijk is zoals die nu is.

Als een tweelingziel een soortgelijk leven heeft geleefd zou dit betekenen dat jij ook twee kinderen hebt, net als ik. In ons beider geval dus twee dochters. Maar hoe kan ik dan de huidige situatie verklaren? Maar eigenlijk maakt het allemaal niet uit. Ik voel je en je bent heel dichtbij. Er is niemand op deze aarde die zo dicht bij mij staat als jij.

Ik voel dat ik nog steeds ook graag bij D. ben, maar dat ik dat niet meer alleen maar wil. Ik wil jou ook in mijn leven. En daarnaast wil ik ook graag alleen zijn. Energie reinigen. Dat moet ik steeds vaker doen. Alle energieën losmaken van mezelf. Wandelen, yoga, meditatie. “We have to distance ourselves from others”. Maar het liefst zou ik alleen met jou willen zijn. Samen alleen zijn. Hoe mooi.

Steeds meer voel ik door diep te ademen, dat ik naar mijn buik zak. Leven vanuit mijn buik, mijn intuïtie. Goed doorademen en zo steeds dichter bij mezelf komen. Het proces gaat gewoon door.

Toch was er gister weer even twijfel over samenkomen. Misschien ben je echt alleen maar mijn spirituele gids en zal ik het de rest van mijn leven alleen moeten doen. Dat kan ik en ik voel ook dat ik uiteindelijk financieel zelfstandig zal en wil zijn. Terwijl geld me eigenlijk niets kan schelen en dat ik daar eigenlijk niet te veel mee bezig wil zijn. Maar er zal wel een inkomen moeten komen en ik zal wel moeten kunnen leven.

Eigenlijk wil ik alleen maar energie delen met anderen om anderen te verlichten. Daarvoor ben ik hier doorheen gegaan. En daarvoor ben ik op deze aarde gekomen. Ik ben verlicht en wil deze energie delen. Mijn missie. Late roeping. Maar het is heel fijn dat ik dat nu weet. Of we nu wel of niet bij elkaar komen.

Maar ik voel ook dat mijn hart nog niet helemaal open is. Mijn linker grote teen voelt ook nog steeds iets verdoofd. Als ik mijn teen strek ontstaat er kramp en dat betekent dat de doorbloeding daarnaartoe nog niet goed is. Onder de bal van mijn voet zit de connectie met het hart. Dus veel oefenen om het los te krijgen. Ook mijn maag-darm gebied rommelt. Ik voel ook dat ik anders moet gaan eten en veel meer water moet gaan drinken.

En zo blijf ik rustig doorgaan, stap voor stap naar vrijheid van geest en ziel en deze laten leven in een gezond lichaam.  Voor mijn eigen lichaam moet ik heel goed zorgen. Alles moet in balans zijn. Ik ben aardig op weg, dat voel ik. Het maakt niet uit wat het eindpunt is. De weg ernaartoe, daar gaat het om.

Dit is toch echt wel de meest bijzondere reis die ik in mijn hele aardse leven heb gemaakt. En ik heb al heel wat mooie reizen gemaakt en er gaan er nog veel volgen.  

 

Translate »