Selecteer een pagina
Borneo Mulu Deer cave

24-8-2021

Divine Timing.

Het lijkt soms wel heel onwerkelijk wat er allemaal gebeurt. Is dit echt? Gebeurt dit echt met mij? Ik wil niemand weg uit mijn leven. Ik wil er alleen maar iemand en anderen bij. Maar ik wil zijn wie ik ben en liefde delen maar wel met wie ik nu ben en met wie openstaat voor wie ik ben. Ik moet het gevoel hebben dat ik kan zijn wie ik ben. We zullen zien hoe het zich gaat ontvouwen.

Ik wil D. ook in mijn leven, maar kan hij er wel voor open staan dat ik ook jou in mijn leven wil? Is dit reëel? Ik weet ook niet of dit kan. Maar waarom niet?

Eigenlijk heb ik niemand nodig om gelukkig te zijn. Maar ik wil wel delen met anderen. Ik hoef niet alleen te blijven, ik wil niet alleen blijven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Maar er is maar één onvoorwaardelijke, pure liefde. Met mezelf en met mijn tweelingziel.

Ik heb veel gesprekken met D. gehad. Het blijft lastig voor hem om te begrijpen wat er tussen jou en mij gebeurt. Dat begrijp ik volledig. Maar dat is echt. Het is geen fantasie…, en denken dat…, en invullen…

Dit is ware liefde ♥

Translate »