Selecteer een pagina
Dubai Al Qudra

21-8-2021

Ik voel me goed. Ik vraag me af wat mensen voelen als ik mijn verhaal vertel. Dat zou ik graag willen weten. Wat doet het met hen?

Ik vraag me ook af waarom zoveel mensen op deze aarde zoveel pijn moeten lijden. Als mensen met hun ogen nog weinig kunnen zien komt bij mij een vraag op. Wat hebben deze ogen gezien waarom ze nu niets meer kunnen zien, of minder kunnen zien? Waarom werkt een lichaam zo? En kun je dit voorkomen? Als er hartproblemen zijn, wat zegt dat over een persoon? ‘De pijn van een man zit in het hart’. Hoeveel pijn moet een mens lijden?  Als je hiermee geconfronteerd wordt leef je dan verder in angst? Of geniet je dan extra in het leven nu omdat je een tweede kans hebt gekregen? Had dit voorkomen kunnen worden? Had je je leven, voordat er problemen kwamen met het hart, anders kunnen indelen om het te voorkomen? Dit zijn vragen die bij me opkomen omdat ik zo graag zou willen zien dat mensen minder pijn zouden hoeven lijden en een gezonder en beter leven zouden mogen leven.

Ik zou zo graag met mijn energie hier wat aan willen doen. Maar is energie echt zo sterk om dit te kunnen? Kun je hier mensen mee genezen? Of in ieder geval weer energie laten stromen bij mensen? Dit is wel wat ik zou willen. Mijn licht energie doorgeven. Hoe mooi zou dat zijn.

Gisteravond zijn wij weer even samengekomen in onze liefdes-helings energie. Waarom twijfel ik daar nog met momenten aan. Ik moet meer mijn eigen pad gaan volgen, meer mijn eigen pad gaan lopen.

Translate »