Selecteer een pagina
Parijs Notre Dame

23-8-2021

Mijn familie is weer terug uit Parijs. Er is weer een andere energie in huis. Daar moet ik weer even in schakelen, maar het is zeker ook weer gezellig. Ik moet vooral bij mezelf blijven en doen wat ik zelf wil. Ik wil binnenkort gaan zeggen dat jij in mijn leven bent gekomen, er al die tijd bent geweest en ook fysiek in mijn leven gaat komen. Dat is wat ik wil. Of dat allemaal samengaat weet ik niet. Maar het is zeker voor mij dat ik jou in mijn leven wil. Daar is geen twijfel meer over.

Gisteravond was er toch weer een discussie over Corona. Alle regels in Frankrijk en in de rest van de wereld maken me triest en tegelijkertijd probeer ik het los te laten. In Frankrijk moet je op veel plekken je PAS laten zien. Musea, restaurants etc. WTF…Waar gaan we heen? En hoever laten we dit gaan? Ik probeer maar weer een zaadje te planten. Ik krijg de vraag waarom ik me hier toch zo druk om maak?…”Waarom neem ik niet gewoon het vaccin? Ik maak het mezelf zo moeilijk”…

Pfff…Ik wil hier niet meer over praten, ik ben er helemaal klaar mee. Licht en Liefde

 

Translate »