Selecteer een pagina
Abu Dhabi Louvre

22-8-2021

24-7 willen wij bij elkaar zijn. Daarom kunnen we nu nog niet in real life bij elkaar zijn. Maar wat was het lekker vanochtend. De seksuele Kundalini energie ging door me heen toen we samen bezig waren met onszelf. Er moet geen ruis in onze energie zitten, anders lukt het niet. De aura’s moeten schoon zijn, clear zijn om bij elkaars energie te kunnen. En dat lukt steeds beter, hoe bijzonder. We mogen van niemand last hebben om volledig voor elkaar te gaan. Volledige overgave. Ik ben alleen, jij bent alleen. Ik ben samen, jij bent samen. Wij zijn samen. Introvert-extravert. Ik neem niet meer alles van buitenaf op, maar leef van binnen naar buiten. Dus van introvert naar extravert.

Ik heb gisteravond door Kundalini energie ademhaling mezelf rustig kunnen krijgen. Dit is wat ik vaker moet doen als ik last heb van energieën van anderen. Rustig ademen, diep ademen. Ik ben ik, jij bent jij. Ik ben jij, jij bent mij. Wij zijn één.

Ik ben een tweelingziel, ik heb een tweelingziel. Jij bent een tweelingziel en jij hebt een tweelingziel. Dit zijn wij ♥

Wat er tussen ons gebeurt zal nooit meer veranderen. Ik krijg jou niet meer uit mijn hoofd, mijn hart, mijn buik. Al onze chakra’s/energiepunten zijn verbonden.

Magnetisch verbonden, energetisch verbonden.

Dit is met geen mogelijkheid meer los te krijgen. Ik wil hiervoor gaan, ik moet hiervoor gaan. Ik laat je niet meer gaan. De onvoorwaardelijk liefde, de pure liefde heb ik gevonden in mezelf doordat ik jou heb ontmoet. Jij hebt mijn hart en ziel geraakt.

Ik moest door een proces. We hebben een gezin, maar dat we bij elkaar gaan komen is duidelijk voor mij. Tijd en geduld. Dit gaat nooit meer over of weg. Jij blijft in mijn leven. Tot het einde van dit aardse leven. Hoe mooi. Deze liefde staat boven alles. Maar door deze pure liefde in mezelf te voelen, is er ook heel veel liefde voor iedereen om me heen. Die gaan dat ook voelen en voelen dat al.

Ik ben blij, ik loop te zingen en zie de toekomst positief. Zo gauw ik in denken, in ego schiet, weet ik het niet meer en ga ik twijfelen. Vanochtend na ons samenkomen, voelde ik dat ik dicht bij de diamant zit, de diamant die jij al bent. Puur. Dank, dank, dank. My LOVE ♥

 

Translate »