Selecteer een pagina
Qatar Doha Corniche

18-8-2021

Wat een upgrade gisteravond. Ik werd overgenomen door iets of iemand. De Kundalini energie stroomde door me heen en het was soms ook best eng. Ik was niet mezelf, ik werd heel licht en voelde dat ik moest blijven ademen. Was jij dit? Of was dit collectief? Was dit het universum? Het maakt niet uit. Het gebeurde gewoon en ik had er geen invloed op.

Het was een hartontwaking, mijn hart ging weer een stukje verder open. Het verlangen gevoel onder in mijn buik was hetzelfde als wanneer we samen komen. Maar dit keer deed ik hier niet actief aan mee. Toch was dit gevoel langdurig aanwezig. Het was weer heel bijzonder. De energie stroomde van onder naar boven terwijl ik gewoon in bed lag. De zielen waren weer samen en van daaruit gebeurde dit alles. Ik werd omarmd. Het gebeurde ook bewust, ik was erbij maar tegelijkertijd was ik zelf, maar ook jij heel ver weg. Wat een stukje in dit spirituele proces was dit weer. Weer een stukje verder open, zo voelt het. Weer een stukje verder dichter bij mezelf.

Gister overdag voelde ik me heel goed en voelde me blij. Het weer was slecht, maar ik ben alleen in huis geweest. Ik heb wat in de tuin gewerkt en tv gekeken. Ik kan steeds slechter naar alle nieuws kijken. Ik word er gewoon misselijk van. Misschien moet ik er wel helemaal mee stoppen en ook met social media zit ik daaraan te denken. Maar ik heb daar nog geen vorm voor gevonden.

Ik voel dat ik vandaag weer even moet aarden. De energie moet weer even zijn plek vinden. Balans. Ik wil graag gaan werken. Financieel zelfstandig worden en voor mezelf beginnen. Op eigen benen staan.

Translate »