Selecteer een pagina
Qatar Education City Mosque

16-8-2021

Heftige energie allemaal, het is een heftige maand. Maar eigenlijk is het allemaal hele mooie fijne liefdes, licht energie.

Kundalini ontwaking. Gisteravond en vanochtend waren we weer samen. Ik vraag me af hoe jij die Kundalini bij jezelf geopend hebt zodat je deze nu samen bij mij kunt openen? Was er een andere vrouw bij jou in je leven? Daar ben ik wel benieuwd naar en tegelijkertijd windt me dat ook op.

Familie, mijn gezin blijf ik lastig vinden. Ik kan nergens over praten omdat het niet gesnapt wordt. Ik hou het maar aards. Niemand snapt het als ik mijn verhaal vertel. Misschien moet ik het maar gewoon bij mezelf houden. Alleen maar vertellen dat ik de onvoorwaardelijke pure liefde heb gevonden nadat ik mijn tweelingziel heb ontmoet. En het daarbij laten. Geen uitleg meer.

Dit is wat het is. Jij en ik weten meer en wij zijn samen ook al is dat voor anderen niet te begrijpen. Ik weet nu niet waar je bent. Maar het maakt niet uit waar je bent, ik voel je. En als ik je voel dan ben je bij mij. Gisterochtend waren ook de zielen weer even samengesmolten. Dat voelt heel ontspannen en lekker.

Wij zijn steeds vaker samen, we zoeken elkaar steeds vaker op. Ook overdag. Het is echt niet altijd makkelijk om je niet fysiek te voelen. Dat zou ik zo graag willen. Maar dat kan nog niet. Het komt. Je bent lief, je bent zacht, je bent mij, ik ben jou, maar toch zijn we verschillend en hebben een ander leven. Hoe bizar en hoe bijzonder.

Geduld!

Dat is soms best lastig. Maar ik wil me nu gaan richten op mezelf. Financieel zelfstandig worden. Mijn eigen geld verdienen. Maar daar heb ik hulp bij nodig. Ik wil starten met mijn energie doorgeven. Zonder veel praten, gewoon energie. Laat maar stromen!

Translate »