Selecteer een pagina
Arnhem Sonsbeek

9-8-2021

Ik heb lang wakker gelegen vannacht, ik voelde kundalini energie. Maar ik wilde ook bij jou komen en dat is gelukt. Het was fijn. Je voelde zo dichtbij, alsof we een echt gesprek hadden. Hoe bizar en bijzonder. Het was heel lekker, jij bent lekker en zacht. Daarna ben ik in een heerlijke slaap gevallen.

Vroeg in de ochtend wilde ik weer bij je zijn maar ik denk dat jij er niet echt was. Maar ik wilde dat jij mij voelde. Het was ook weer heel lekker. Het is allemaal mijn eigen energie, zo bijzonder. Maar jou voelend maakt het dubbel zo lekker. Echt samen zijn. Zo lief en mooi.

Vanochtend Kundalini Yoga gedaan. Daar wil ik me de komende tijd op gaan richten. Mijn linker grote teen voelt nog steeds bekneld en verdoofd. Is dit verdriet? Wat wil ik in de toekomst? Liefde zijn, liefde geven, liefde delen. Vandaaruit zal er wel wat komen zodat ik zingeving kan geven aan mijn leven. Want dat heb ik wel nodig. Maar eerst zelf nog wat dieper.

Maar dat ik echt niet fout zit en echt niet gek ben is duidelijk. Waarom twijfel ik dan nog regelmatig? Dat is dus twijfel aan mezelf. En dat hoeft niet meer, ik weet wie ik ben en ik weet dat ik dit niet allemaal verzin.

Het is wel weer tijd om alleen met de camper weg te gaan. Ik ben zo klaar met alle negatieve nieuws en dat mensen dit nog allemaal geloven en alles maar klakkeloos aannemen. Ik wil afstand.

“We have to distance ourselves from others” 

 

Translate »