Selecteer een pagina
Arnhem Focus Filmtheater

8-8-2021

De kundalini-energie, die moet nu helemaal gaan stromen door mijn lijf. Dat is wat ik voel, mijn eigen energie, mijn eigen kracht. Ik probeerde je een aantal keren te bereiken, gisteravond en vanochtend vroeg. Maar je bent ver weg, ik voel je niet. Het is goed. Ik moet me echt gaan richten op mezelf. Ikzelf ben het belangrijkste.

Ik heb wel heel erg last van de energie van het collectief. Er is zoveel negativiteit en duister in de wereld op allerlei niveaus. Ik moet dat los gaan laten. Het is niet aan mij, het is niet van mij.   Maar ik zou zo graag vrede, liefde en licht willen voor de wereld. Voor alle mensen. Heel jammer dat ik moet geloven dat dit een utopie is. Dit ga ik in mijn leven op aarde niet meemaken. Dan hoop ik het in het klein te kunnen gaan doen.

De wereld kan ik niet redden. Ik hou het klein. De liefde, het licht. Alleen maar heel veel liefde zijn, zelfliefde zijn is misschien wel mijn grootste missie. Want zo makkelijk is dat niet.

Ik wil je nu ook even echt loslaten en heb het gevoel dat jij mij nu ook loslaat. Laten we allebei ons eigen leven gaan leven. We kunnen nu en misschien wel helemaal niet bij elkaar komen. Hoe graag ik dat ook zou willen. Misschien dan toch niet in dit leven. Accepteren en nu eens echt gaan leven vanuit mijn eigen kracht. En heel veel liefde wil ik op mijn pad.

Licht Liefde Vrede en Vrijheid ♥♥♥

 

Translate »