Selecteer een pagina
Sydney New Years Eve 2011

6-8-2021

Ik weet het niet maar ik voel me behoorlijk gefucked. Heb ik het toch allemaal zelf bedacht? Ben ik echt gek? Er komt informatie via L. tot mij waardoor ik ga denken dat jouw situatie toch anders is dan ik denk. Voel jij wel hetzelfde voor mij? Ik ben behoorlijk in de war als ik hoor dat jouw gezinssituatie nog hetzelfde is… Hoe komt dit, wat is er gebeurd?

Wat heb ik in mijn hoofd gehaald?

Het is heel verwarrend allemaal en ik weet even niet zo goed wat ik hier mee moet. Ik heb gisteravond in bed heel erg gehuild en weet dat ik jou los moet laten om verder te kunnen. Ik wil me gaan richten op hier, in Nederland en hoop dat ik een leuk iemand tegenkom waar ik mijn leven mee kan delen. En dat zal een vrouw zijn. Dan heb jij waarschijnlijk toch de waarheid gesproken naar mij toe. Maar wat is er dan wel gebeurd? Ik kan het echt even niet verklaren.

Hoe kan ik je dan zo dichtbij gevoeld hebben? Waarom voel ik nu aan het eind van de dag een heel sterk verlangen opkomen? Zit dat alleen in mijn hoofd? Waarom kan ik je niet loslaten? Vergeten? Ik wil verder met mijn leven, een nieuwe richting in.

Het feit dat L. bij jou is geweest heeft me toch meer gedaan dan ik dacht. Nu weer loslaten en verder. Maar ik voel me wel genaaid. Gelukkig duurt het maar kort want ik voel me nu alweer iets positiever en kan het accepteren dat dit zo is. Blijkbaar is het toch niet de bedoeling dat we samenkomen. Het is ook bijna onmogelijk en ik zou ook echt niet weten hoe. Daar wil ik ook niet meer over nadenken.

Ik voel mezelf echt in een hele slechte film zitten. Een acteur die meedoet aan een verkeerde film. Privé, maar ook collectief is er een tweedeling en dat is niet fijn. Ik wil echt mijn energie hooghouden en positief zijn, maar dat is toch wel verdomd lastig af en toe. Ik hoop dat je gelukkig bent en blijft en ik wil je laten gaan. Doe jij dat ook maar met mij. Dit is niet meer menselijk en ik wil dit leven niet meer. Het is te zwaar en ik vraag me echt af waarom dit allemaal moet. Gewoon een lekker leven zou toch wel makkelijker zijn, maar dit was blijkbaar niet voor mij weggelegd. Helaas. Ik baal ervan dat jij alle touwtjes in handen hebt.

Blijkbaar ben je toch alleen een gids. Maar wat mij betreft mag je mij loslaten en verder gaan met je eigen leven. Ik wil andere mensen in mijn leven, andere mensen op mijn pad. Het is allemaal te gecompliceerd. Fack! Wat heb ik allemaal verteld aan anderen? Fantasie? Ik ga vanaf nu mijn mond houden. Ik wil verder.

Translate »