Selecteer een pagina
Arnhem Sterrenberg

3-8-2021

Gisteravond heel gezellig gegeten met een vriendin bij Greenrose in Arnhem. De laatste keer dat wij elkaar zagen was in Dubai. Toen moest het hele proces bij mij nog beginnen. En kijk waar ik nu sta en welke energie ik nu uitstraal. Ik krijg dat steeds vaker te horen van mensen. Een scheiding zit er steeds meer aan te komen. Dat voel ik maar vind dat nog wel moeilijk. Maar als de gedachte bij mij opkomt dat ik me kan voorstellen dat ik met jou wil trouwen, dan zal ik toch echt eerst moeten scheiden…

Maar realiserend dat ik dit huis weer zal moeten gaan verlaten doet me wel heel veel pijn. Maar het is onvermijdelijk.

Ik wil mijn waarheid leven en dan kan er nog steeds ruimte zijn voor D. Maar niet meer in een liefdesvorm relatie. Dat is al heel lang niet meer voor mij. Ik ben al lang niet meer trouw aan D. Maar we zullen elkaar echt los moeten gaan laten. Dat zal zeker nog de nodige pijn geven bij ons allemaal.

Gisteravond rond een uur of 18.00 zijn we even samengekomen nadat ik al de hele dag een verlanggevoel had in mijn buik. Maar dan vraag ik me wel af: Hoe dan? Ik weet hoe jouw situatie nu is en dat je het hele huis vol hebt met bezoekers…En L. is ook bij jou. Hoe dan? Soms snap ik het echt ook niet meer.

Ik heb op dit moment de hele dag schilders rond ons huis lopen. Dit is heel fijn dat het gedaan wordt, maar soms vraag ik me wel af voor wie we dit doen. Ik voel me nu ook wel alleen in dit huis. En eigenlijk wil ik dit ook niet. Ik wil niet meer alleen zijn.

Maar ik heb nu ook even niet de oplossing.

 

Translate »