Selecteer een pagina
Spakenburg

26-7-2021

Jachthaven Nieuwboer 

Wij zijn staven van licht en liefde. Vannacht heb ik je opgezocht en gevonden. Heerlijk, de hemel op aarde. Vanochtend wilde ik bij je zijn en dat lukte ook, je was heel dichtbij. Ik voel je zo goed, je bent warm en liefde. Het was heerlijk. Wij hebben ons eigen paradijs, onze hemel op deze aarde.

Er gebeurt zoveel op deze aarde aan negatiefs. Als ik bij jou ben is het alleen maar liefde, licht en positief.

Mijn laatste dagje alleen in de camper, morgen naar huis. Gisteren is D. op bezoek geweest en het was heel gezellig. Waarom kan het gewoon niet samen? Dat is wat ik wil. Maar ik denk niet dat D. dat aankan, maar ik weet het niet. Ik gun hem ook alle liefde. Maar ik kan hem niet meer alle liefde geven die hij wil ontvangen. Dat is voor jou en voor mij. Maar ook D. is heel belangrijk voor mij. Wij kunnen ook lachen samen en dat is heel belangrijk. We zullen zien. Maar jij bent voor mij nummer één.

Vorige week was een week van onthouding, als een boeddhist, een monnik. Ik was helemaal één met mezelf, het was zo goed. Maar nu is het ook weer goed om mensen te zien, maar ik ga proberen om niet meer alle energieën tot me te laten komen. Ik hoef niets met de energie van anderen. Dat is aan iedereen zelf. Niet meer aan mij. Ik ben en heb mijn eigen energie. Mijn licht en liefde energie.

 

Translate »