Selecteer een pagina
Wognum-Camping Saalhof

23-7-2021

Ik ben in Wognum op een camping met een wijngaard. De Ki-Kundalini energie raast nu door me heen. Het is echt een meditatieve week. Alleen met mezelf.

Heel diep luisteren naar mijn eigen stem, mijn eigen buik. Het proces gaat door. Alles wat ik voel, ben ik. Geen ruis van anderen. Helemaal bij mezelf blijven, Happy. Ik heb wel slecht geslapen en ben veel wakker geweest. Ik ben even gaan lezen en toen weer in slaap gevallen. Ik wil de buitenwereld, buiten mezelf laten. Niet meer bezig zijn met Covid en vaccineren. Misschien kan ik straks nergens meer naar toe als ik geen vaccinatie heb. So be it. Ik ga niet naar plaatsen waar ik een pas moet laten zien of een mondkapje op moet. Behalve als ik kwetsbaren op moet zoeken. Maar ik ga me tot niets meer laten verplichten. Ik hou afstand en hou mijn bewegingen klein. Ik heb geduld.

 

Translate »