Selecteer een pagina
Kruidentuin Enkhuizen

20-7-2021

Vannacht weer een heftig gevoel door mijn hele lijf gehad. Ik heb het gevoel dat er privé, maar ook collectief een grote verandering gaat komen.

Vandaag overdag een rustige dag gehad. Ik ben bij de camper gebleven op de camping in Enkhuizen en heb genoten van de kruidentuin naast de camper. Ik heb veel munt thee gedronken. Ik heb gelezen, geschilderd met mijn poscastiften. Een heerlijk ontspannen dagje. Het lijkt dan even of er niets aan de hand is. Zo wil ik alle dagen wel leven. Ik zou wel als een zigeuner willen rondtrekken en genieten van mooi weer. En alleen maar leuke, lieve mensen om me heen willen hebben. Alleen maar blije mensen. Ik wil helemaal niet altijd alleen zijn. Maar voor nu is dat even goed. Om nog dieper in mezelf, in mijn ziel te gaan en echt vanuit mijn buik en mijn hart te leven. Alles in balans en zijn. Ik voel even niet zoveel en dat is goed. Laat elkaar maar even met rust. We kunnen toch niet bij elkaar zijn.

 

Translate »