Selecteer een pagina
Lelystad t Oppertje

19-7-2021

Hoe ver kan jouw ziel nog bij mij komen? Alles schreeuwt om jou. Ik word gek van jou. Je komt zo dichtbij, niet normaal…Hoe lang nog? Hoe houden wij dit vol? Ik wil gaan zeggen dat er een vrouw in mijn leven is. Alleen niet fysiek. Mensen kunnen dit niet geloven. Ze hebben jou nooit gezien en jij hebt mij ontkend. Hoe kunnen ze het dan geloven? Maar ik weet, ik hoor, ik zie, ik ruik en VOEL jou. De hele dag in mijn lijf.

Dit gaat nooit meer weg, jij gaat nooit meer weg. Ik wil gaan zeggen dat jij in mijn leven bent, dat wij bij elkaar willen zijn. Dat wij bij elkaar horen. Dat wij telepathisch contact hebben, maar dat we nu fysiek nog niet bij elkaar kunnen zijn. Dat wij paranormaal zijn? Healers zijn? Dat wij samen gaan zijn, maar ook aards gaan samen zijn en samen heel veel liefde zijn. En dat ook uit gaan stralen.

Ik mag er zijn, wij mogen er zijn. Ik wil niet meer alleen zijn. Ik wil samen zijn. Samen genieten, samen leven, samen lachen.

Ik voel het als telepathische liefdesverklaringen die wij elkaar geven. Dit is echt zo bijzonder, onvoorwaardelijke, pure liefde.

Maar hoe zou het zijn als we in real life samen komen? Daar ben ik nu zo benieuwd naar. Elkaar ontdekken in de aardse wereld. Ik weet nu wel dat wij niet bij elkaar hoeven te zijn om echt bij elkaar te zijn. Maar dat zou toch wel heel erg fijn zijn. Dat gaat nu nog niet gebeuren, maar wat zou het fijn zijn dat ik je echt kan voelen. Je huid kan voelen. Je aan kan raken.

 

Translate »