Selecteer een pagina
Almere Oostvaardersplassen

16-7-2021

Weer een flinke fysieke reset gehad vannacht. Ik heb het heel bewust gevoeld, het gebeurde van bovenaf, het universum.

Ik voelde overal prikken, met name in mijn linkerbeen en kreeg daar steeds schokjes. Vooral de benen kregen elektrische stoten. Ook de plek bij mijn grote linker teen (verdriet) kwam aan de beurt. Het was weer heel bijzonder om mee te maken. Het duurde een tijdje. Ook mijn hart was weer aan de beurt. Het leek echt te werken en groter te worden. Ik liet het allemaal gebeuren. Zo bijzonder. Na een tijdje werd het rustiger en voelde ik me lichter. Ik vroeg om te kunnen slapen en ben daarna in een heerlijke slaap gevallen. Ik was hier helemaal heel bewust bij.

Of de boven en de beneden wereld samen kwamen. Het gebeurt niet alleen in mijn slaap maar nu ook tijdens mijn wakkere slaap. Het is bijna niet uit te leggen hoe bijzonder dit is, of hoe bijzonder ik dit vind. Dit is mijn mooie proces, dat ik dit tijdens mijn leven mag meemaken. Ik voel me vanochtend ook goed en licht. Dit ben ik en alleen zijn is fijn. Dan sta ik open voor meer en hoef ik met niemand rekening te houden. In mijn eigen kleine fijne bubbel.

 

Translate »