Selecteer een pagina
Oostvaardersplassen

17-7-2021

Wat staat er te gebeuren? De wereld splijt nog meer in twee kampen. De goede en de slechte, de wetenden en de onwetenden, donker en licht, gevaccineerden en ongevaccineerden, zwart en wit en ga zo maar door. 

Het moet klaar zijn hiermee…allemaal één! Samen, samenleven, samen werken en heel veel liefde. Er staat iets te gebeuren, maar ik weet niet precies wat. Via Amerika? Gaat er iets naar boven gebracht worden? Ik weet het niet, maar ik voel intuïtief dat er iets heel groots gaat gebeuren. Maar ik probeer het voor mezelf klein te houden, want het is niet te bevatten. Ik volg al een tijdje Martha Krul op Facebook en daar wordt gesproken over dat er achter de schermen hard gewerkt wordt. En intuïtief voel ik dat er iets staat te gebeuren.

Het gaat niet om mij en jou, maar om een heel groot gebeuren. Maar onze liefde voor elkaar maakt het wel wat makkelijker. Ik wil(de) er mee stoppen, maar dat gaat niet. Gisteravond wilde ik je niet meer, maar jij was heel sterk en kwam toch bij mij en we waren heel lang samen. Het was zo goed en zo lekker. Want dit is liefde zoals het bedoeld is. De hemel op aarde. Die zou ik voor alle mensen willen, de hemel op aarde. Maar de meeste mensen zien en voelen niet wat ik voel. Willen het misschien ook niet zien en voelen?

Maar er moet in het grote plaatje wel snel iets veranderen, want dit is niet vol te houden voor de mensheid. Er moet heel veel licht naar boven komen en het duister moet verdwijnen. Er wordt in verband met Trump gesproken over Zionisme (een politieke beweging die streeft naar een Joodse staat in Israël)?  Ik weet niet wat ik hier mee moet of van moet denken. Ik laat het voor wat het is en verbind me er niet mee.

Mijn buik die ik voel, is denk ik toch de collectieve buik, het intuïtieve gevoel. Er gaat wat gebeuren.

Gister kwam mijn orgasme via mijn buik, dat was een heftige. Ik wil de last van deze wereld niet meer dragen. Dat hoef ik ook niet en kan ik ook niet. Maar ik voel wel dat heel veel mensen een verandering willen. We zullen zien. Zal dit op korte termijn gaan gebeuren? Ik hoop het, laat maar gebeuren. Al die ongeduldige mensen.

Dat vaccinatiepaspoort mag er niet komen! Straks mag ik nergens meer in…Dan maar niet… Maar met mij vele anderen en dit gaan ze niet volhouden. Ik blijf weglopen bij Corona.

Gister wilde ik heel graag stoppen met paranormaal zijn… Maar ik denk dat dat niet kan, ik moet er een balans in vinden. Ik wil ook een fijn aards leven hebben zolang ik hier ben. Bewust leven en genieten. Dat genieten mag gaan beginnen.

Licht, Liefde, Plezier, Leven, Lachen

 

 

Translate »