Selecteer een pagina
Hilton Dubai House with a view

15-7-2021

Ik voel alle harten en alle pijn van anderen, alle energieën van anderen. Dat wil ik niet meer. Ik wil alleen nog mijn eigen hart voelen, een hart vol met liefde.  En dit hart delen met anderen, zodat anderen geen pijn meer hebben en kunnen helen. Zonder dat ik daar iets voor hoef te doen. Alleen maar te zijn. Ik moet echt afstand houden van anderen om nog meer bij mezelf te komen. Zodat ik niet alle energieën meer voel of er last van heb. Energie van anderen kost mij heel veel energie en dat moet niet meer zo zijn. Ik weet en voel ook wel dat wij voorlopig echt niet bij elkaar kunnen zijn, hoe graag ik dat ook zou willen. Echt, ik zou niet anders willen dan bij jou zijn. Maar het gaat niet. Waar dan en hoe dan? Waar zou ik willen zijn? Ik denk dat ik zwervend wil zijn en op verschillende plekken een soort van basis zou willen. Maar ik wil nergens echt vast zitten. Nooit meer. Alleen als ik het zelf wil. Ook al ben ik alleen, ik ben nooit echt alleen. Iedereen die mij lief is zit in mijn hart en reist met mij mee.

“We have to distance ourselves from others”. Dit geldt eigenlijk voor iedereen en niet alleen voor mij, voor ons. Die distance is nu het belangrijkste wat moet gebeuren om Corona onder controle te krijgen. Maar mensen hebben geen geduld en willen weer door. Er gebeurt zoveel in de wereld. Overstromingen in Nederland en Duitsland.

Ik vraag mij af wat er gebeurt op een ander niveau met de klimaat-controle-beheersing?

Is er met het klimaat niet iets heel anders aan de hand? Wordt het beïnvloed door de mens op allerlei niveaus? Ik denk terug aan onze tijd in Dubai waar ze aan Cloudseeding deden. Chemische stoffen in de wolken spuiten zodat er regen komt WTF!!! Online zijn er verschillende artikelen over te vinden om te lezen wat daar gebeurt. ( artikel 1 en  artikel 2 ) 

Ik heb grote vraagtekens hierbij en vraag mij serieus af welke belangen de mens hier bij heeft en wat dit op lange termijn met de gezondheid van een mens doet.

Op grote schaal gebeurt er nog veel meer dat wij allemaal niet weten. En misschien ook wel niet willen weten… Zijn er dan nog steeds te veel mensen op deze aarde? Gebeurt er veel op de achtergrond om de mensheid te verminderen? Misschien zijn we wel met te veel op deze aarde? En we willen allemaal doordraaien zoals wij het willen. Alles willen we manipuleren. Ik wil daar niet meer aan meedoen.

Pakt moeder natuur terug wat ze terug wil pakken? Als je goed, liefdevol en mooi en bewust met je omgeving en moeder aarde omgaat kun je een heel fijn en goed leven hebben op deze aarde. Gezond en bewust leven en beseffen dat je voor een heel korte tijd een stukje van moeder aarde mag lenen. Maar er is ook te veel duister waartegen al heel lang gevochten wordt en dit is een lange weg. Is de mens niet ten volle verantwoordelijk voor deze klimaatverandering? Er is een groter wordende groep die meer licht wil op deze aarde maar er zal altijd duister blijven. Of dit licht voldoende is op korte termijn? Ik weet het niet. Maar laat er maar heel veel licht schijnen op al het duister.

Ik ben wel positief en heb vertrouwen dat het goed komt. Is het niet voor iedereen op deze wereld dan toch in ieder geval voor mezelf en mijn omgeving. Daarom hou ik het klein en probeer ik mezelf en mijn eigen omgeving fijn te houden. Maar in mijn omgeving zijn er maar weinig mensen die denken zoals ik. Maar ik weet dat daarbuiten veel meer mensen zijn die hetzelfde denken. Die zou ik wel willen ontmoeten en ik zou over deze onderwerpen open willen praten. Ik voel nu heel veel weerstand bij deze onderwerpen als ik hierover spreek. Dus hou ik mijn mond maar weer.

Ik ben nu in Almere veel aan het fietsen. Dit is voor velen een saaie omgeving. Maar het is hier echt prachtig, maar je moet het wel willen zien. Het nieuwe land, Flevoland, opgespoten land waar nu veel ruimte is voor natuur, maar ook voor eigen creativiteit voor wonen. Een bijzondere omgeving en fijn om hier te zijn. Ik hou van saaie omgevingen…

Brunei Darussalam en Qatar werden ook bestempeld als saai. Maar wij hebben daar gewoond en mooie jaren gehad. In saaiheid moet je zelf creatief worden en dat is wat veel mensen niet meer kunnen en willen.

Ze worden geleid/gelijd door wat iedereen doet en volgen zo de massa. Doen wat anderen doen, daar krijg ik steeds meer de kriebels van… Ik wil alleen nog maar mijn eigen pad volgen, doen wat ik leuk vind. Als dat alleen is, is dat alleen, maar dat is goed.

21:22

Wat gebeurt er allemaal in de wereld? Corona, overstromingen. Ik word er echt onpasselijk van. Er gaat veel door me heen op dit moment. Ik vraag me af en begrijp niet waarom iemand die bewust spiritueel is een vaccinatie laat zetten? Ik kom daar echt niet uit. Waarom? Terwijl je weet en je bewust bent van wat er in het totale plaatje allemaal gebeurt…Waarom dan toch een vaccinatie? Ben je dan wel echt ontwaakt? Spiritueel? Paranormaal?

Ik weet het ook soms even niet meer, maar dit snap ik gewoon echt niet. En dan zeker niet als jij, onze zelfde ziel delend, deze vaccinatie wel hebt gedaan. (Dit heb ik te horen gekregen via ons dunne aardse lijntje) Hoe kan dit dan? Hoe kan ik dit verklaren? Dit gaat er bij mij echt niet in. Ik kan dit echt niet rijmen met hoe ik er zelf in sta. Daardoor voel ik me ook echt alleen staan. Gelukkig lees ik informatie van mensen die er wel hetzelfde over denken en ik dus echt niet alleen sta hierin.

Maar hoe die tweelingziel ook werkt, misschien moet ik die dan ook echt loslaten. Dit staat echt ver van mij af. Dit ben ik niet. Dan klopt niet alles wat ze zeggen over die ziel delen. Mezelf helen doe ik dan nu ook maar voor anderen. En natuurlijk voor mezelf. Maar ik voel ook heel duidelijk dat ik meer mensen heel.

Ik zou me het liefst helemaal terugtrekken van de mensen.

Leven als een kluizenaar. Zou ik dat kunnen? Ik vind het moeilijk om niet begrepen te worden, maar eigenlijk maakt het me ook helemaal niet meer uit.

 

 

Translate »