Selecteer een pagina
Klompenpad Doorwerth

12-7-2021

Vannacht weer een flinke update. Ik voelde me raar en wist niet wat er gebeurde. Warme voeten. Gisternacht waren het de knieën. Ik voelde dat ik niet meer in een huis wilde wonen, maar buiten. Ook niet in een camper, dat is claustrofobisch. Dus ik ben benieuwd hoe ik het ga ervaren de komende twee weken als ik met de camper op pad ga.

Maar wat het allemaal betekent weet ik niet. Ik zit dan tussen waken en slapen. Ik weet dat ik ook weer in de 3D wereld verder moet als ik wakker word. Maar het wordt steeds moeilijker om hier te zijn.

Gelukkig zijn wij al twee ochtenden samen wakker geworden. Samen gekomen. De hemel op aarde. Wat ben jij toch lekker. We hoeven fysiek echt niet samen te komen. Dit is ok voor nu. We zijn toch al heel veel samen.

Eigenlijk zijn wij meer samen dan dat ik samen ben met wie dan ook.

Terwijl niemand het ziet en niemand het weet. Daarom word ik niet geloofd.

Wat je niet ziet is er niet. Maar voor mij is het is er wel.

 

 

Translate »