Selecteer een pagina
Camping Kemphaan Almere

13-7-2021

Je voelt zo dichtbij. Hoelang gaan we hier nog mee door? Ik kan fysiek echt wel zonder je, maar het zou veel leuker en fijner zijn met je. Maar blijkbaar is het nog niet de tijd. Maar ik weet niet wat er nog veel meer moet gebeuren. We kunnen ook samen groeien. Of moet ik eerst gescheiden zijn? Voor mijn gevoel ben ik al echt gescheiden en zijn de energetische banden al afgesneden. Maar waar moet ik alleen heen om te wonen? Dat weet ik even nog niet.

Ik zou wel graag willen werken maar weet alleen nog niet waar. Een leuke koffietent met lekkere cappuccino’s? Maar waar? Ik wil me ook niet vastleggen in Nederland.

Maar nu maar lekker genieten van het alleen zijn.

Ik ben met de camper in Almere . Een stukje drooggelegd Nederland.

Ik ben hier alleen, maar ik ben niet alleen.

Ik ben gisteravond weer heerlijk bij je geweest. Ik kan me niet voorstellen dat jij niet bij mij was. En dat je blij was met mij. Wij horen samen te zijn. Wij samen.

 

 

 

Translate »