Selecteer een pagina
Schoorlse duinen

5-7-2021

Scheiden, ik heb een hekel aan dat woord. Ik wil niet scheiden. Maar hoe langer wij gescheiden (in separation) zijn, hoe dichter we naar elkaar groeien. Hoe bizar is dat woord dan. Onze scheiding is goed om uiteindelijk bij elkaar te komen.

Maar misschien wil ik wel helemaal alleen blijven. Geen energieën om me heen. Een mens zit vast in zijn eigen wereld, in zijn eigen energie. Ik wil dat niet meer. Het gaat er om, om mezelf te scheiden van alle anderen.

‘We have to distance ourselves from others’

Ik heb het gevoel dat er veel collectiefs gebeurt. Veel mensen ontwaken. Alleen in mijn omgeving nog niet. En daarom moet ik weg uit deze omgeving. Alleen zijn om mezelf goed en beter te voelen. Ruimte voor mezelf.

6-7-2021

Wat was het heerlijk gisteravond. Zo vol en mooi en lief en zacht. Het lijkt iedere keer fijner en lekkerder.  Wat ben jij toch lief.

Ik wil alleen nog maar leven vanuit licht en liefde. Dit is moeilijk met wat er allemaal in de wereld aan de hand is. Maar mijn energie hooghouden is belangrijk en afsluiten van negatief nieuws.

Translate »