Selecteer een pagina
Malediven

4-7-2021

Het is weer iets rustiger geworden. Ik kom nooit meer los van jou…smile

Ik heb gisteravond een gesprek gehad met jou. Hoe bijzonder. Telepathisch praten. Hoe kan dit? Maar dit is echt, het bestaat echt. Ik ben niet gek. Ik moet alleen zijn. Ik heb geen zin meer in alle energieën van andere mensen.

Mensen hebben altijd een keus om aan zichzelf te werken en te leren en open te staan voor nieuwe energie. Blijven hangen in pijn, zelfmedelijden omdat je bang bent is niet meer mijn keus. De angst voor Corona zit ook heel diep in de mensen en in mijn beleving blijven mensen elkaar voeden met deze angst. Ik ben helemaal klaar met deze manier van leven. Leven vanuit angst voor een ziekte. Het is niet meer mijn keus.

Ik wil me afzonderen en hier niets meer mee te maken hebben. Al die negativiteit. Het kleeft niet meer aan me. Ik ben dat niet meer. Als andere mensen hier wel voor blijven kiezen is dat helemaal prima. Dat is hun keus. Maar niet meer die van mij. Ik leef echt in een andere wereld, hoger bewustzijn en voel me daar prima bij.

Ik blijf me daar wel heel erg alleen voelen. Maar ik heb jou. Hoe fijn is dat, ik ben gelukkig met jou. Happy.

Ik wil me gaan verdiepen in de Pleiaden. Er is meer dan dit aardse leven. Ik zie vormen, gezichten en buitenaardse wezens, doodskoppen in de wolken. WTF

Ik ben echt van een andere planeet, van een andere tijd. Ik heb maar te dealen met deze wereld. Maar dat wordt steeds moeilijker nu ik weet wie ik zelf ben.

Ik mag zijn wie ik ben, ik ben alleen, ik moet dit alleen doen. Maar sinds ik jou ontmoet heb, voel ik me niet meer alleen. Jij bent mij. Ik ben jou. Maar toch hoeven we niet samen te zijn op deze aarde. We zijn al samen. Jij bent mijn liefde. Mijn onvoorwaardelijke pure liefde.

 

Translate »