Selecteer een pagina
Kota Kinabalu Rasa Ria

2-7-2021

Wat een diepe huilbuien weer. Het zal wel weer goed zijn voor mijn ziel. Ik wil alleen nog maar alleen zijn.

Een tweelingziel ontmoeten is een zwaar proces, maar alleen maar een les in zelfliefde.

Als je één ziel deelt met iemand, althans dat denk je, kunnen het dan weer twee zielen worden die hun lessen geleerd hebben? Geheeld zijn en zelfliefde hebben? Dan kan iedere ziel, deze twee zielen die eerst één waren, weer verder met hun leven? Als je alles geheeld hebt hoef je die energie die je deelde met je tweelingziel alleen nog maar met jezelf te delen. Dus je kunt dan los van elkaar weer functioneren? Je hoeft niet bij elkaar te komen om gelukkig te zijn? Tweelingzielen zouden dan een missie hebben? Die missie kun je ook alleen hebben en die kun je alleen vervullen?

Maar ik ben nu hier. Maar waar wil ik zijn? Dat weet ik even niet en dat geeft me veel verdriet. Want ik wil alleen zijn en alleen nog maar zijn waar ik geen energie van anderen voel. Daar heb ik geen zin meer in. Dus ik laat je los en jij moet mij loslaten. We kunnen nu allebei weer verder met ons leven als onafhankelijke zielen.

Misschien was het allemaal een illusie en ben ik echt een beetje gek en heb ik alleen zelf al deze fantasie gehad.

Het zij zo, maar ik heb er wel veel van geleerd. Maar eigenlijk voel ik me nu nog steeds alleen en anders. En dat voelt niet altijd fijn, nu even niet.

Ik wil niet leven in deze wereld, ik wil een ander leven in een andere wereld. Wil ik nog op deze aarde leven? Ik vind het veel te ingewikkeld met al die mensen en al die energieën. Maar ik wil ook niet dood.

Wat wil ik dan? En hoe wil ik de rest van mijn leven nog leven?

In een hutje op de hei klinkt wel heel aantrekkelijk. Maar dat is het ook niet voor mij. Ik weet het echt even niet. Maar dat ik jou moet laten gaan, is me nu heel erg duidelijk geworden. Ik verwacht niks en hoef ook niets meer te verwachten van jou. Jij hebt je job gedaan.

Van het kleine aardse lijntje dat er tussen ons is, word ik op dit moment ook niet zo blij. We worden op dit moment ‘gedwongen’ om van onze kant een beslissing te nemen waar ik zelf niet achter sta. Maar ik laat het maar los en laat het maar gebeuren. Ik ben er klaar mee, jij moet mij maar laten gaan, ik laat jou gaan. Wij hebben geen toekomst samen. Het is veel te gecompliceerd, daar heb ik helemaal geen zin in.

Ik hoop dat ik hier een leuke vrouw ga ontmoeten. Ik sta er open voor. Dat is wel zo makkelijk en niet zo gecompliceerd. Ik wil gewoon een leuke soulmate relatie. Zonder gedoe. Gedoe en hard werken heb ik nu genoeg gedaan. Ik wil nu leven zoals ik het wil. Ik ben klaar met alle energieën van anderen en ook klaar met de energie van jou. Het is heel fijn en een hele goeie les voor mezelf geweest. Het is heel diep gegaan maar nu wil ik verder op mijn manier. Ik weet alleen nog niet helemaal hoe, maar dat gaat nog wel komen.

Ik wil nog alleen maar voelen wat ik wil doen en niet alleen maar doen omdat het moet of hoort. Ook over gevoel en energie kan ik hier thuis moeilijk praten. Gevoel is eng, gevoel wordt afgewimpeld. Ik ben daar klaar mee.

Ik wil alleen zijn en me afzonderen. Maar hoe?

 

 

Translate »