Selecteer een pagina
Katten uit Dubai

1-7-2021

Ik voel me slecht.

Ik heb gezegd dat het beter is dat we gaan scheiden. Onze wegen lopen op belangrijke vlakken niet meer samen. Het is nu niet duidelijk voor de meiden. Dus blijkbaar is wat ik wil, allebei, niet mogelijk. Dan is er maar één oplossing. Scheiden. Wat een kutwoord…maar wel duidelijk.

We moeten nu gaan kijken hoe we dat gaan doen. Ik wil alleen zijn. Ik voel me alleen, maar het maakt me niet echt uit of ik alleen alleen ben. Ik voel me ook hier nu alleen. Ik ben de ‘schuld’ van alles.

Voor D. hoeft er niets te veranderen, maar voor mij is dit niet meer voldoende. Ik kan niet meer alles met hem delen.

Hij snapt het stuk spiritualiteit niet. Wat je niet ziet is er niet. Dat kan ik hem niet kwalijk nemen. Ik voel me nu heel slecht, het doet pijn om het uitgesproken te hebben.

Ik wil voor mezelf gaan nu. Niet meer afhankelijk zijn van anderen. Ik kan het alleen. Of jij nu wel of niet in mijn leven gaat komen. Het maakt me niet meer uit. Misschien is het toch één grote vergissing. Wat ik niet kan geloven. Maar het is wat het is.

Deze beslissing maak ik voor mezelf, voor niemand anders.

We gaan hier allemaal nog pijn van krijgen. Het komt nooit uit. Maar ik kan niet meer anders. Al zou ik willen. Ik kan niet meer terug. Laat mij maar alleen zijn.

Mijn leven nog een keer weer opnieuw opbouwen.

 

 

Translate »