Selecteer een pagina
Amsterdam Waldorf Astoria

30-6-2021

Wat je niet ziet is er niet. Voor veel mensen geldt dit.

Juist wat je niet ziet is er wel.

Het is niet uit te leggen dat wat er niet is, dat dat er wel is. Dat dat bestaat. Dat jij ver weg bent bij mij en dat wij zo veel en zo sterk verbonden zijn, dat is niet uit te leggen. Maar wij weten beter. Met niemand ben ik zo verbonden als met jou. Het wordt alleen maar sterker.

Waarom is niet iedereen paranormaal? Het is een andere vorm van zijn, hoger bewustzijn. Dit is voor mij veel fijner. Ik voel me echt steeds lichter en blijer.

Wat er verder nog gaat gebeuren weet ik niet en wat precies de bedoeling is weet ik ook niet. We zullen zien. Gewoon zijn en genieten. Ook met D. kan ik nog genieten en zijn we samen met ons huis bezig.

Waarom kan het niet allebei zijn?

En jou? En D.?

Spiritueel en seksueel deel ik niet met D., maar er is meer dan dat. Voor mij is het ook fijn om bij hem te zijn. Maar met jou deel ik alles, we zijn alleen niet fysiek, aards bij elkaar. Alle chakra’s, mijn energiepunten naar jou staan open.

Ik wil het allebei.

 

 

 

Translate »