Selecteer een pagina
Qatar Inland sea

28-6-2021

Ik kan me er wel tegen verzetten en niet bij je komen als ik je voel. Maar ik voel dat ik die energie wel kwijt moet. Dus gisteravond weer heerlijk samen geweest. Vanochtend moest ik weer energie kwijt om positieve energie te krijgen. Die krijg ik op alle fronten alleen van jou. Ik heb je opgezocht vanochtend. Ik voelde dat je niet bij mij was en dat je met iets anders bezig was. Ik fantaseer erover hoe ik bij jou ben en hoe heerlijk dat is als ik bij jou kom. Ik ben dan heel benieuwd hoe jij je op dat moment voelt. Voel jij dat ook in je onderbuik? Zo’n gevoel wat ikzelf vaak onder in mijn buik heb? Dat zou ik wel graag willen weten.

Ik realiseer me wel dat als wij vanaf het begin de liefde aan elkaar hadden verklaard, dat we heel veel kapot hadden gemaakt. Ik denk dat heel veel mensen, vooral in mijn omgeving, dat mij kwalijk genomen zouden hebben.

Nu heb ik mezelf en hoop ik ook iedereen om me heen alleen maar sterker gemaakt en doe dat nog steeds, maar uiteindelijk is het aan eenieder hoe je daar mee om gaat.

Maar ik mag zijn wie ik ben. Mensen moeten mij maar accepteren zoals ik ben. Zoniet, dan niet.

Maar niemand in mijn omgeving wijst mij af om wie ik ben. Dat heb ik alleen zelf gedaan, heel mijn leven.

En dat hoeft niet meer, hoe vrij voelt dat.

Al mijn blokkades, pijnpunten weg. Al mijn chakra’s, energiepunten staan open en zijn verbonden met mezelf en met jou. Wat is onze ziel toch sterk. Het is nu zoals het is.

Ik heb mijn leven, jij hebt jouw leven op aarde. Maar voor het hogere bewustzijnsleven zijn we bij elkaar. Hoe fijn is dat.

Dat leven bevalt me veel beter. Maar op aarde ben ik nog niet klaar en zal het moeten mixen.

Tussen boven en beneden zal ik een balans moeten vinden. Daar kan ik en kunnen wij heel veel mensen mee helpen.

Wij helpen elkaar maar kunnen meer mensen mee laten liften met ons. Ik weet alleen niet wanneer dat gaat gebeuren. Wat wil ik nog met D. blijven delen? Heel veel, maar niet alles wat ik met jou deel. Kunnen D. en ik samen blijven wonen? Als wij samen gaan komen kunnen we dan in dit huis blijven wonen?

Ik weet voor nu even niet de oplossing.

Ik heb wel weer 2 weken weg met de camper geboekt. D. gaat daarna 4 weken naar Frankrijk met de camper.

 

Translate »