Selecteer een pagina
Zypendaal Arnhem

21-6-2021

Huilen geeft verlichting. Soms vloeien er veel tranen. In het begin van mijn eigen proces heb ik zo veel gehuild, oceanen vol. Pijn die vastzit in je lichaam komt los door te praten en te huilen. Ik kan nu alleen maar uit eigen ervaring zeggen dat het heel fijn en goed is om te huilen. Er komt iets los en er komt weer ruimte vrij. Je voelt je daarna weer lichter en zult vertrouwen moeten krijgen dat het goed komt.

Ik heb fijne gesprekken gehad met bezoek dat bij ons is. Ik heb veel vertrouwen in de jongeren, veel vertrouwen in de toekomst. Ondanks het vele negatieve wat gebeurt rond Corona zullen jongeren positief moeten blijven kijken en leven. Dit hele proces positief gebruiken.

Zelf kan ik nu wel heel boos worden om het Coronapaspoort… Heb je wel of geen vaccin…WTF…

Geen vaccin…dan blijft het virus terugkomen?…WTF. Mensen met vaccin gaan allemaal weer reizen en bewegen…IK ben niet het probleem…mensen die weer vrijheid willen…en gaan reizen…Dat snap ik helemaal…maar wordt er wel nagedacht over wie en wat nu eigenlijk het probleem is? We zullen zien…

Jou voel ik nu de hele tijd, in mijn lijf, in mijn hoofd, overal.

Waar hebben wij elkaar eerder ontmoet? Hebben wij elkaar eerder ontmoet? Tijdens moeilijke fases in mijn leven, had jij het toen ook moeilijk?

Die ziel, zo bijzonder. Hebben wij altijd geweten van elkaars bestaan? Hadden wij allebei onze ziel zo ver weggestopt? Heb jij mij ooit eerder gevoeld? Heb ik jou eerder gevoeld? Het blijft zo’n bijzondere reis.

Jij wil bij mij zijn, ik wil bij jou zijn, maar we weten allebei dat dit nu nog niet kan.

Ik hou van jou ♥

Het zeurende gevoel in mijn buik kan ik nog steeds niet verklaren. Is dat van mij? Of voel ik alle pijn van alle vrouwen? Dit weet ik echt niet, maar ik zou het graag willen verklaren.

Als ik nog in Dubai had gewoond en terug wilde naar Europa, had ik me misschien ook wel laten vaccineren…dan had ik echt geen keus.

Ik ben blij dat ik nu in Nederland ben.

 

Translate »