Selecteer een pagina
Thailand

22-6-2021

Ik ben happy. Er is een vrouw in mijn leven. Daarnaast heb ik een hele fijne familie. En het is goed zo. Misschien is dit wat het is.

Ik wil alleen nog maar meer happy zijn, maar dat hoeft niet met één persoon. Misschien is het ook niet echt de bedoeling dat wij in real life samen gaan komen. Hoe graag ik dat ook zou willen. Maar ik wil niet alleen maar één persoon om me heen hebben. Ik wil heel veel mensen om me heen, maar ik bepaal wanneer ik die zie. Ik heb veel tijd nodig om me op te laden.

Maar het blijft… er is maar één onvoorwaardelijke, pure liefde in mijn leven.

Dat ben ik en dat zijn wij samen als we samen zouden komen. Maar we zijn al samen, jij bent al bij mij, ik ben niet meer alleen. Jij bent altijd bij mij, ik heb je in heel mijn leven, ik voel je in heel mijn leven. Dat gaat er nooit meer uit. Ik voel me daar goed bij. Jouw liefde te voelen is het mooiste, fijnste dat er is. That’s all there is ♥

Zelfs zonder life bij elkaar te zijn. Maar dat is niet aan mij. Ik weet echt niet wat de next step is, dus ik blijf in het nu.

Gister is geweest, ik leef in het nu, morgen kan alles weer anders zijn.

I love you ♥

 

 

Translate »