Selecteer een pagina
Jordanië - Petra

20-6-2021

Veel mensen, in de westerse wereld, leven niet met hart en ziel. Zij leven in en met hun hoofd. Daarom zijn zoveel hoofden zo zwaar. Voor mij voelt dit als zware energie. Ik heb dit ook mijn hele leven zo gedaan. Alles vanuit mijn hoofd. Maar door het spirituele ontwakingsproces is het leven voor mij nu vanuit mijn hart en met mijn ziel. Dan kan ik de hele wereld aan en over.

Ik hoef niet bij iemand te zijn om iemand te voelen. Die iemand kan aan de andere kant van de wereld zijn. Dan ga ik in die ziel en dan lijkt die persoon heel dichtbij. Vanochtend heb ik gevoeld dat wij in elkaars ziel waren. Er was heel veel licht. Bij elkaar komen en me heel erg goed voelen. Heel bijzonder. Ik heb het laten gebeuren, eerder was ik hier bang voor. Maar het was heel mooi en vredig.

Uit mijn lichaam gaan en bij jou komen. Als ik dit bij jou kan, kan ik dit ook bij anderen. Als wij elkaar kunnen verlichten, kunnen wij ook anderen verlichten. Dit duurde helemaal niet zo lang, de overgang vanuit mijn lichaam naar er weer in gaan ging heel vloeiend. Ik voelde me ook weer prettig in mijn lichaam. Met en zonder mijn lichaam voel ik me nu goed. Ik vind dit weer heel bijzonder om dit samen mee te maken. Wat een reis. Maar met hoeveel mensen kan ik hier nu over spreken? Hoeveel mensen snappen dit?  Misschien moet ik maar niet te veel meer spreken. Gewoon zijn ♥

Translate »