Selecteer een pagina
Interessante dagen Hoge Hexel de Tolplas

17-6-2021

Hoge Hexel

Het zijn interessante dagen. Ik ben in een huisje met vriendinnen. Het is leerzaam voor alle partijen. Er komt veel energie vrij. Wat ervaar ik veel pijn in de buiken van vrouwen.  Maar ik ervaar ook dat mijn energie te veel kan zijn voor mensen om me heen.

Soms is het best ingewikkeld om al die energieën te voelen. Het leren afsluiten voor energie van anderen is nog wel een dingetje. Daarom realiseer ik me steeds meer dat ik veel alleen moet zijn en in de natuur moet zijn. Ondanks dat er dingen naar mij toe zijn uitgesproken die mij echt wel raakten, voel ik me toch weer sterker worden. Ik voel me niet aangevallen maar ik leer er weer van. Ik hoef alleen maar te zijn en te luisteren en dan gebeurt er al van alles. Daar ga ik me meer op concentreren. Niet mijn verhaal, maar het verhaal van een ander is ook interessant. Ik wil mijn energie alleen nog maar delen met mensen die daarvoor open staan.

Er zijn alweer veel tranen gevloeid en dat is alleen maar mooi. Heling.

Bij mij zijn er niet veel tranen van pijn meer. Dat is heel fijn. Wat mis ik op veel momenten mijn twin/ jou ♥

Ik wil onze energie gaan delen. Maar mijn denken denkt alleen maar, hoe gaan wij in Godsnaam samen komen. Ik zie het nog niet gebeuren. Maar wat zou ik het graag willen. Zijn bij jou ♥

 

Translate »