Selecteer een pagina
Jordanië Wadi Rum

14-6-2021

Ik heb heerlijk geslapen. Dit is ook weer een keer fijn. Ik hoor, ik zie, ik ruik, ik voel en ik weet meer dan anderen in mijn omgeving. Ik ken niemand in mijn omgeving die dit ook heeft. Dat maakt het alleen voelen. Ik weet dat ik niet de enige ben maar ik ken ze niet. Ik vraag me af hoe jij jezelf hebt geopend. Aan wie heb jij gedacht en wie was er op jouw pad om jou te openen?

Voor mij is het niet moeilijk om opgewonden te raken en mezelf te openen door aan jou te denken. Maar hoe heb jij dat gedaan? Wie was jouw gids?  Wie was jouw spirituele gids? Was er een vrouw in jouw leven? Hoe lang weet jij al dat je van vrouwen houdt? Of ben je echt heteroseksueel?  Maar hou je ook van vrouwen? Ben ik heteroseksueel? Getrouwd zijn met een man en verliefd worden op een mens?

Ben jij mijn spirituele partner om mij te openen terwijl je heteroseksueel bent? Kan dit? Dit zijn meerdere vragen van mij…

Ik denk niet dat dit kan. Ik hou van een vrouw. Zielsveel hou ik van jou. Van niemand hou ik zoveel als van jou. Naast mijn kinderen, maar ook dat is een anders houden van.

Kun je dit ook bereiken door yoga en Kundalini energie? Dat zou ik graag willen weten, hoe dit dan werkt. Doordat alle zintuigen meer openstaan dan bij de meeste andere mensen, voel ik me absoluut niet beter of meer dan anderen, maar wel anders.

Maar anders is nu mooi en fijn en ik voel mezelf daar steeds beter bij.

Door dit anders zijn, kan ik anderen weer helpen. Nu ik weet wie ik ben en mag zijn wie ik ben, ben ik alleen maar een blijer mens geworden. Een open mens. Maar ik moet mezelf wel beschermen. Dit kan ik doen door alleen te zijn, in de natuur. Daar kan ik ontladen en opladen. Al die energie van mensen om me heen, die voel ik en dat kan heel vermoeiend zijn. Maar door mezelf te beschermen, krijg ik ook weer energie van mensen, door ze te helpen.

Maar energie die ik écht nodig heb om te groeien, die krijg ik van jou en van niemand anders op dit moment. Helende energie.

Energie krijgen van iemand die heel is, is heel fijn. Daar kan ik me ook aan opladen. Seksuele energie, maar ook alle andere zintuigen die steeds meer open staan naar jou. Daar krijg ik heel veel energie van.

De Kundalini energie gaat steeds meer stromen door mijn hele lijf. En dat is heel fijn. Wat een mooie reis is dit toch.

Onze gezamenlijke spirituele reis. Dit deel ik echt met niemand anders. Hoe bijzonder. Het wordt alleen maar mooier. Ik word alleen maar blijer.

 

 

Translate »