Selecteer een pagina
Alkmaardermeer

8-6-2021  Heiloo

Ik sta met mijn camper al twee nachten bij vrienden in Heiloo. Onze vriendschap gaat terug tot 2006 waar wij elkaar voor het eerst hebben ontmoet in Brunei.

Toen ik aankwam heb ik ’s middags gezeild op het Alkmaardermeer  Het was heel leuk en ik vond mezelf heel stoer dat ik in de trapeze heb gehangen. Het voelde heel erg vrij maar ben door de wind wel heel erg nat geworden. Gister zijn we naar Alkmaar gefietst en hebben daar wat rondgelopen. Het is een leuke mooie stad met veel oude gebouwen en veel terrassen zaten eindelijk weer vol. Ik voel weer veel energieën van andere mensen. Ik voelde mijn eigen keelchakra en ruis/rommel in mijn hoofd.  Dit is voor mij een teken dat er niet gepraat wordt. Dit kan van mij zijn maar dit kan ook van anderen zijn. Ik heb deze energie bij mezelf weer proberen los te laten. Ik voel dat dit niet van mij is.

 

Translate »