Selecteer een pagina
Zorgen maken

2-6-2021

Ik voel warme, zachte en lieve energie. Ik voel me goed en wil dit graag zo vasthouden, zo lang mogelijk.

Gister aangekomen in Petten op een camping in de duinen. Heerlijk. Ruimte en meer rust, beetje meer afstand van mensen. Ik heb gister al een lekkere strandwandeling gemaakt. Vannacht wel weer lang wakker gelegen.

-Zorgen maken! Ik maak me zorgen om jou!

Maar: “Zorgen maken om iemand, daar help je niemand mee” De ander niet, maar zeker jezelf niet.

Hoe krijgt mijn ziel nu rust? Ik zal dit echt eerst helemaal zonder jou moeten doen. Ik wil niet afhankelijk zijn van jou hoe ik me voel.

Ik zal meer invulling aan mijn leven moeten gaan geven om niet de hele tijd aan jou te hoeven denken. Dat is niet gezond. Dus er is nog werk te doen. ♥

20:20

Het was een heerlijke zonnige stranddag. Ik ben bij de camper gebleven en heb aan het einde van de middag langs het strand, met mijn voeten door de koude zee gelopen. Heerlijk.

Op het strand waar het rustig werd heb ik in mijn blootje gelegen. Uit mijn comfortzone…Ik heb geen perfect lichaam, ben echt niet blij met een aantal onderdelen, maar het maakt me niet meer uit. Dit is mijn lichaam en hier moet ik het mee doen.

Ik voelde me vrij en heerlijk. Dit wil ik echt vaker gaan doen. Ik voel vandaag de hele dag fijne, warme en rustige energie.

Ik heb genoten van mezelf ♥

Wat hou ik van mezelf ♥

Ik heb ook nog een heel fijn telefonisch gesprek gehad met S. Het was fijn om met haar te praten. Ik ben zo blij en trots op onze dochters ♥♥

Dankbaar ♥

 

 

Translate »