Selecteer een pagina
Jordanie Aqaba

1-6-2021

‘Heb vertrouwen, alles zal zich op een natuurlijke manier ontvouwen’ ♥

Wat een onrust vannacht, ik heb lang wakker gelegen. Wat mis ik je en wat ben je lekker warm. Maar alles komt goed en alles zal bij elkaar komen. Vertrouwen dat het goed komt, vertrouwen dat het goed is. ♥

Maar het is af en toe niet makkelijk. Onrust bij mij van ‘hoe nu verder’, in mijn hoofd. Volgende week weer naar huis…en dan, wat ga ik doen, wat wil ik doen?

Allemaal dat hoofd, voelen…ik wil alleen zijn, niet vast in één woning, vrij, maar wel mensen om me heen. Mensen die gelijkgestemd zijn. Maar ook mensen helpen en mensen raken met mijn verhaal, mijn licht en mijn liefde. ♥

Maar hoe dan en wat dan? Hoe kan ik in mijn eigen levensonderhoud gaan voorzien?

 

Translate »