Selecteer een pagina
Taal van de Energie-Strand Petten

3-6-2021

Wat was het fijn en heerlijk om vannacht samen te zijn. Jij bent echt zo lekker. Het voelde zo licht. Met lichte aanraking werd ik al helemaal opgewonden. Ik probeerde me over te geven. Het was zo heerlijk. Tot twee keer toe. De hemel op aarde.

Ik ben echt zo benieuwd hoe het gaat als we straks echt samen komen. Hoe kijken we elkaar aan? Wat gebeurt er als we elkaar de eerste keer zien? Het moet echt heerlijk zijn om elkaar in het echt te kunnen voelen. 

Ik zou zo graag een leven met jou willen delen, samen het leven leven. Liefde delen, mensen ontmoeten. Genieten van het leven. Reizen. Maar vooral samen zijn.

Terwijl ik dit schrijf word ik weer opgewonden. Wat hou ik toch van jou. De Liefde… heel mooi, maar het maakt het leven ook wel lastig en gecompliceerd. Het is zo fijn om alleen te zijn en dit ook allemaal te kunnen en mogen voelen.

Het blijft ook bijzonder dat ik in het Nederlands tegen je praat. Dat jij in jouw taal tegen mij praat. Dat we elkaar alleen kunnen verstaan als we Engels spreken. Maar dat we eigenlijk helemaal geen taal nodig hebben.

De energetische taal kent geen woorden. Heel bijzonder. Wij begrijpen en verstaan elkaar zonder woorden. Dat deel ik echt met niemand. Alleen met jou. Wat is er nog nodig om elkaar in het echt te kunnen ontmoeten en echt bij elkaar te kunnen komen? 

Maar ja, het is alles of niets. Niets wordt het niet…dus alles en daar zijn we nog niet.

Ik laat je nooit meer gaan als we eenmaal bij elkaar zijn. Dit is tot het einde van ons aardse leven. Ik wil niemand anders, alleen jou ♥  en mij ♥

En iedereen die op ons pad mee wil is welkom. Maar wij horen bij elkaar en mogen eindelijk bij elkaar zijn. Meant To Be ♥

Ik hou zielsveel van jou ♥

Ik zou je zo graag af en toe een berichtje via WhatsApp willen sturen. Maar ik doe het niet. Ik moet mezelf echt inhouden. Het is niet meer aan mij om een stap in jouw richting te zetten. Het is nu aan jou.

Er is een weten en een zielsbevestiging. Maar uiteindelijk is met woorden nog steeds alles ontkend richting mij. Dus vind ik dat het echt niet meer aan mij is. Maar blijkbaar hebben we allebei nog dingen die uitgewerkt moeten worden.

Maar dat jij mij zo sterk naar je toetrekt, is duidelijk. Dat doe ik andersom ook. Maar wat de precieze reden is dat je nog geen life contact wil is mij nu niet helemaal duidelijk. Maar het is goed zoals het is.

Ik heb geduld.

Jij bent toch al bij me, dus dat is goed. Ik zou heel graag een stap verder willen zetten maar blijkbaar is het nog niet de tijd. Ik ga gewoon lekker door met waar ik mee bezig ben. Gelukkig zijn en op dit moment een invulling gaan zoeken voor mijn leven. Een zinvolle invulling. Ik wil financieel zelfstandig zijn. Terwijl ik ook zie dat geld op dit moment geen probleem is. Alles wat D. en ik gedaan hebben afgelopen jaren, hebben we samen gedaan. Maar toch voel ik een hele sterke drang dat ik zelf wil werken voor mijn eigen leven. Het is wel heel fijn dat ik vanuit deze luxe positie kan denken. Dat is dan weer het voordeel van het expatleven dat we geleefd hebben, daar ben ik dankbaar voor.

Het verschil tussen Reiki en Magnetiseren:

“Reiki is meer aangeleerd en magnetiseren is gevoelsmatig en werkt vanuit het universele weten. Zwart-wit gezegd is Reiki meer gericht op symptomen bestrijden en magnetiseren werkt meer op de oorzaak omdat een magnetiseur meer vanuit het universele weten werkt en Reiki meer op het denken gericht is”.

 

 

 

Translate »