Selecteer een pagina
Reiki behandeling op afstand Japan

30-5-2021  Schoorl

10.00

Ik heb een Reikibehandeling op afstand gepland met een vriendin. Ik weet niet of zij er is maar ik voel haar wel. Ongeveer 20 minuten zit ik in haar energie. Ik voel zware energie, een zwaar bovenlijf. Zware zere schouders, warm gloeiend, mijn hart bonst.

Mijn hoofd staat open, eerst zwaar, later lichter.

Ik heb mijn schouders vaak af moeten schudden. Mijn aandacht bleef bij het bovenlijf, ik voelde hele zware energie die vastzat. Ik heb kracht gestuurd naar het buikgebied. (In Reiki termen Chokurai). ‘Ga maar voelen, zijn wie je bent, je bent een mooi en fijn mens’ kwam in mij naar boven. Ik heb energie gestuurd en kracht gegeven. Na de behandeling voelde ik mijn eigen schouders niet meer, en daarmee was mijn zwaarheid afgenomen.

Translate »