Selecteer een pagina
Julianadorp aan Zee

26-5-2021

Eerste nacht in Julianadorp aan Zee

Gister hier aangekomen en al een heerlijke, koude strandwandeling gemaakt. Het is zo fijn om alleen te zijn en het rijden in deze camper…Wow! Heerlijk, vrij zijn.

Ik ging laat slapen maar werd kort daarna alweer wakker. Jij kwam op bezoek, wat was je helder bij mij.

“Het gaat niet om dagboeken uitwerken zodat mensen mij begrijpen?”

“Het gaat geen jaren meer duren voor we echt bij elkaar zijn?”

Maar wat is dan onze gezamenlijke missie? Als jij het allemaal zo duidelijk weet? Zeg mij wat onze missie is. Of is het ‘gewoon” dat we uiteindelijk samen kunnen zijn en happy en gelukkig? Dat er eindelijk rust is? Is dat ook een missie?

Ik weet het niet, ik weet veel maar dit even niet. Wat ik wel weet is dat ik alleen ook happy kan zijn en dat ik me prima kan redden met mezelf. Het heel fijn kan hebben met mezelf. En daar gaat het om. Maar alleen maar in de camper wonen weet ik ook niet of dat mijn ding is. Maar waar ik wel wil wonen weet ik ook niet. Ik hou wel van rondreizen maar wil ook een vaste plek. Maar die kan overal zijn en nergens…

Astraal reizen is heerlijk maar uiteindelijk zal ik ook iets willen op deze aarde. Want daar ben ik niet voor niets. Ik weet alleen nog niet hoe ik dit in wil gaan vullen. Mensen/dieren helpen?

Nadat je mij bezocht vannacht zijn we ook nog even hemels bij elkaar geweest. Met jou is de hemel op aarde ♥ Kom maar snel, maar we zien wel wanneer snel is. Maar blijkbaar weet jij meer dan ik…Ik laat het maar zijn.

Ik ben wel heel erg moe nu, kort geslapen, ik hoop dat ik vannacht weer beter slaap. Ik heb wel de hele dag dat ik mijn 3e oog voel. Ik sta helemaal open en zie heel veel licht. Wat moet ik nog meer gaan zien? Nog meer van mezelf gaan zien?

Ik ga genieten van het alleen zijn. Nu even een lekker camperontbijtje maken. ♥

Terwijl ik buiten zat, zat er een vlieg op mijn hand, die ging zich wassen. Weet je dat een vlieg zich net zo wast als een poes? 2 voorpootjes over de kop en de achterpootjes voor de achterkant? Zo grappig om te zien en dit te bewonderen. Gewoon een leuk weetje smile

 

Translate »