Selecteer een pagina
Australia mining

27-5-2021

Vannacht kwamen de zielen weer bij elkaar, het lijkt of we echt niet meer zonder elkaar kunnen…

Het voelde ook of er heel veel lagen afgepeld werden van mij, steeds meer tot de kern, steeds dieper en dieper, steeds meer naar echte vrijheid. Een ui die afgepeld wordt, ik voelde me weer lichter worden.  Ik heb geprobeerd om de ziel tot rust te krijgen want ik wilde slapen. Ik was moe. Dat is gelukt. Vanochtend wel wat hoofdpijn toen ik wakker werd en heb toen wat Reiki op mezelf gedaan. Dat hielp goed.

Wat is het toch bijzonder dat mijn eigen lichaam, met mijn eigen energie, mijn eigen pijn kan verlichten.

Ik ben hier zo blij mee. Wat een kracht ♥

Vanochtend heerlijk gedoucht op de camping terwijl het buiten 7 Gr. was. Brrr…maar wel lekker. Het heeft de hele nacht geregend, het bleef maar doorgaan. Voorlopig weer genoeg gevallen, laat nu de zon maar komen. ♥

Vannacht gebeurde er ook iets wat ik niet zo goed kon verklaren. Het leek of mijn ademhaling jouw ademhaling was, kan dit? Het klonk en voelde anders als mijn eigen ademhaling. Wat een bijzondere reis maken wij toch.

 

 

Translate »