Selecteer een pagina
Hoeve Ons Lust

29-5-2021

Vannacht weer slecht geslapen en lang wakker gelegen.

Veel nagedacht “Hoe nu verder?” Ik voel dat ik met mijn energie aan de gang moet om anderen te helpen de energie weer te laten stromen. Ik voel zoveel mensen waarbij de energie niet stroomt en geblokkeerd is.

Wat zou ik daar graag mee aan de gang gaan, maar ik voel ook dat heel veel mensen daar niets mee willen en niet open willen staan daarvoor. Het heeft waarschijnlijk te maken met angst wat er naar boven gaat komen. Maar dat is niet aan mij om daar iets mee te moeten. Je moet open staan om energie toe te laten.

Wat zou ik graag meer mensen naar een hoger energielevel willen brengen zodat de energie weer meer gaat stromen.

Maar ik voel dat zoveel mensen vastzitten, dat zie ik van bovenaf. En dat voel ik.

Ook heb ik over tweelingzielen nagedacht. Ik ken maar een paar tweelingzielen in mijn omgeving die ik zie als tweelingziel. Maar die zijn in mijn ogen niet helemaal heel. Zij hebben blokkades en oude pijnen, kindspijn. Dat is wat ik voel.

Als je deze pijnen, blokkades niet aangaat, aan durft te gaan zal de energie nooit helemaal gaan stromen.

En dat is zo jammer…maar dat is niet aan mij. Ik durf wel te zeggen dat ik (bijna) heel ben. Ik kan me nu eerlijk gezegd niet voorstellen dat er nog grote drama’s uit gaan komen. Maar misschien hoop ik dat alleen maar laughing

Maar, ik ben en heb helende energie en dat weet ik, steeds duidelijker. Ik voel me hier nu heel zeker over. Dus…aan de gang.

 

Translate »