Selecteer een pagina
Orangutan Kuching Borneo

24-5-2021

NSW-> Oost, Verre Oosten, Midden-Oosten, Oostpool, Reizen naar het Oosten, richting jou. Ik heb veel gereisd richting het Oosten.

Ik moest naar het Oosten om jou te vinden.

Vanuit Brunei terug naar Westen, Qatar in het Midden-Oosten, toen toch weer even een stukje naar het Oosten, naar Dubai en YES… daar was je ♥

Maar misschien is dit allemaal toeval, maar dit kwam vanochtend in me op en is het gewoon leuk om hier mee bezig te zijn en aan te denken. Verder is het gewoon moeilijk en vind ik deze laatste stap echt het allerlastigs. Weggaan uit dit huwelijk, deze relatie, dit gezin… Het valt me zwaar.

Maar ik weet dat ik voor mezelf moet kiezen. Echt mezelf zijn. Mijn waarheid leven. Als het eenmaal zover is valt het misschien achteraf wel allemaal mee. Maar het punt blijft toch dat ik niemand wil kwetsen en pijn doen. Maar vooral mezelf niet meer wil kwetsen en pijn doen. Dus er is nog werk aan de winkel. Het komt goed ♥

 

Translate »