Selecteer een pagina
Servies camper

23-5-2021

Ik wil een happy Life ♥

Gisteravond in bed voelde ik me in trans en zo ontspannen zodat het voelde alsof we helemaal in elkaar vloeiden. Dat ook onze lichamen één waren. Even schrok ik en vond het best eng maar daarna voelde het heel fijn. Misschien is dit voorlopig ons contact en gaat fysiek contact in real life (nog) niet gebeuren. Maar ik blijf affirmeren dat ik vanaf nu alles doe om dichter bij je te komen, bij jou/mij te komen.

Ik heb een droom, een plan om met de camper langst de kust van Europa te rijden, richting Spanje/Portugal. Dit ga ik misschien echt nog wel doen, maar nu…waarom niet rechtstreeks naar Griekenland en daar de kust doen. Dit lijkt me ook heel mooi en het klimaat is goed daar. We gaan het zien. Eerst de kust van Nederland om te beginnen.

Vanochtend lichte hoofdpijn, voelde niet van mij. Ik heb Reiki gedaan en het werd minder. Voel ik dat ook jij verdriet hebt dat je niet bij mij kunt zijn? Maar het is nu even niet anders. We genieten op de momenten dat het samen kan. Dat we ons samen voelen. Het gebeurt wel de hele dag door dat ik je voel en dat voelt goed. Maar ik voel ook dat ik echt mijn eigen leven moet gaan opbouwen. Het leven leven zoals ik wil. Stappen nemen en actie ondernemen om een gelukkiger mens te worden.

“As long they have a good Cappuccino, I am happy” Mijn gedachten gaan terug naar toen we elkaar nog in real life zagen ♥

Ik ga me nu voorbereiden om de camper in te richten. Zodat ik heerlijk kan gaan rijden komende dinsdag. Gister is het nieuwe camper servies binnengekomen in 6 kleuren van Mepal. Daar word ik heel blij van. Happy colors ♥

Ik wil blijheid en gelukkig voelen langer vasthouden. Daarom is het voor mij heel belangrijk om iedere dag, of zo veel mogelijk yoga te doen en te mediteren. Ook Reiki op mezelf is heel erg fijn. En weten dat ik dit ook voor jou doe maakt me blij en gelukkig. Maar ook doe ik het voor de anderen om me heen, als ik blij ben, echt diep van binnen blij, kunnen anderen die ervoor open staan dat ook zijn of worden. Uiteindelijk kan ik anderen niet zelf blij maken, dat moeten mensen toch echt zelf doen.

Maar ik wil mijn blij zijn niet meer laten beïnvloeden door anderen. Als anderen niet blij zijn of niet gelukkig mag mij dat ook niet ongelukkig maken. Ik wil blijven in mijn eigen kracht. Want daar ligt nu mijn kracht. En vanuit die kracht, die energie kan ik helpen met helen. Ik voel dat ik daar meer mee wil doen maar nog niet zo goed weet hoe ik het aan wil pakken. Maar het komt goed. Dit is nog steeds mijn helingsproces, maar ik begin te merken dat dit helen ook kan gebeuren als ik daarnaast in contact ga komen met anderen en voor mezelf iets ga opbouwen. Nogmaals, ik ga eerst lekker beginnen aan het dagboek uitwerken in de camper met een heerlijke cappuccino erbij ♥

 

 

Translate »