Selecteer een pagina
Posca-stiften

20-5-2021

Ik ben alleen-ik voel me alleen-ik wil alleen zijn

Ik voel en weet voor mezelf, ik ben ervan overtuigd dat ik dit vaccin niet nodig heb. Ik voel me hier alleen in staan omdat ik deze keuze niet zelf mag maken. Ik moet weer voldoen aan een NORM. Alleen begrijp ik nu even niet hoe dit zit als je een gezamenlijke ziel deelt…Waarom neemt de een wel het vaccin en de ander niet? Ik krijg dit voor mezelf niet helder, duidelijk. Ook voel ik me dan daar nog meer alleen in staan. Ik ben echt een losstaande ziel die ALLEEN zo denkt en voelt.

Dus weer twijfels, wat en wie heb ik dan al die tijd gevoeld?

Dan ben ik dus gewoon een zelfstandige ziel die dit allemaal heel graag heeft willen voelen en heel graag met iemand samen zou willen vloeien. Maar eigenlijk is het dus een desillusie en bestaat een tweelingziel niet eens. Je kunt helemaal niet eenzelfde ziel delen. Je bent je eigen ziel, je deelt liefde alleen met jezelf en met niemand anders. Dit is wel even een eyeopener.

Dan moet ik mijn hele verhaal over het delen van dezelfde ziel weer helemaal gaan herzien en anders gaan bekijken.

Dan is het dus helemaal niet zo dat ik van alles van jou kan weten en dat jij niets van mij kan weten. Wat delen we dan wel? Of delen we helemaal niets? Is het echt alleen maar iets van mezelf geweest?

Wat zijn dan energetische banden? Wat voel ik in mijn onderbuik? Wat voel ik in mijn erogene zone? Ben ik dat echt allemaal zelf? En komt dat soms vanzelf allemaal opzetten dat ik daar van alles voel? Een verlangen voel? Is dat van mezelf? Welke rol heb jij daar dan in? Heb ik jou daar een rol in gegeven? Heb ik jou graag willen voelen?

Ik wil alleen zijn en bewuster mezelf voelen en mezelf zijn. Meer kracht krijgen om zelf mijn leven op te bouwen. Daar heb ik niemand voor nodig.

Maar co-creatie komt vaak in mijn gedachten… wat betekent dat in deze fase?

Samenwerken, maar hoe dan en met wie dan? Dat weet ik even niet. Ik kijk wel wat er op mijn pad komt, ik ga nu eerst maar eens dingen doen waar ik blij van word. Met de camper weg, reizen, dagboek uitwerken, Reiki geven misschien? Mensen ontmoeten, creatief bezig zijn, lezen, muziek luisteren, weer meer piano spelen, iets met Instagram?

Ik wil gewoon alleen gelukkig zijn.

20:20

Ik voel me zo diep diep van binnen alleen.

Ik heb me mijn hele leven anders en alleen gevoeld en nu ik mezelf heb gevonden en heel sterk ben, voel ik me nog maar meer alleen. Dan kan ik misschien maar beter echt alleen zijn.

Ik weet niet of ik je straks gevoeld heb want ik ben af en toe toch wel aan het twijfelen. Natuurlijk weet ik het zeker maar WTF, ik wil alleen zijn nu. Het liefst zou ik me helemaal opsluiten met mezelf. En heel gelukkig zijn met mezelf. Ik pas niet in deze wereld en ik heb me er ook nooit in thuis gevoeld.

Deze wereld is te hard voor mij en de mens is eigenlijk maar een raar wezen.

Ik hoop zo dat er meer mensen op mijn pad gaan komen waar ik dingen mee kan delen zodat ik me niet meer zo alleen voel. Ik heb genoeg lieve mensen om me heen waar ik mijn verhaal kwijt kan, maar niemand snapt mij echt. En dit gebeurt toch echt allemaal echt met mij. Contact via de kosmos, telepathisch zijn is voor de meeste mensen ook niet te snappen.

Ik voel me er goed bij maar vind het steeds moeilijker om in deze aardse wereld te leven. Het is niet mijn wereld.

 

 

 

Translate »