Selecteer een pagina
Positief Tweelingziel zijn

21-5-2021

10.00

Ik heb bijna de hele nacht wakker gelegen. Samen met jou. Het was fijn om samen te zijn en ik had echt het gevoel dat je bij me was. Wat een sterke, mooie, lieve, warme ziel hebben wij. De aantrekkingskracht wordt steeds sterker. We trekken heel erg naar elkaar op dit moment. Terwijl ik er gister nog anders over dacht in mijn alleen zijn en alleen voelen.

Maar het is zo duidelijk nu. Nadat ik naar online Webinars heb gekeken van Lorraine Vesterink over Tweelingzielen https://twinsoulschool.com wil ik alleen nog maar vanuit positief zijn naar dit proces kijken zodat we nog meer naar elkaar toegetrokken worden. DM⇔ FM

We hebben allebei een heel sterke vrouwelijke en mannelijke kracht. Jouw mannelijke kracht heb ik al gezien toen ik bij jou was tijdens de Yoga. Maar daar zag ik ook al een hele sterke vrouwelijke kracht. Ik zag dat je energetisch ook al los was van anderen. Daarna ben je alleen nog maar bezig geweest om bij mij te zijn, mij te helpen met helen. Ik heb jouw liefde al die tijd gevoeld. Maar voor jou zal en moet het ook niet makkelijk geweest zijn. En… OMG al die jaren…jij bent al zo lang in dit proces terwijl ik er hier nu iets meer als een jaar in zit. Maar ja, ieder heeft zijn eigen pad te lopen. Maar op dit levenspad gaan wij fysiek bij elkaar komen. Daarvoor moet ik eerst fysiek weg bij mijn gezin. Mijn eigen pad volgen, mijn hart volgen.

De ziel is te sterk, ik kan er niet meer tegen vechten. Dat wil ik ook niet.

Ik moet mijn gevoel gaan volgen en daarvoor zal ik nu alleen moeten zijn. Door vannacht wakker te zijn en heel sterk aan je te denken en mijn energie naar je te sturen kwamen we op een gegeven moment op het punt dat we samen wilden vrijen. Dat was zo duidelijk en helder en zo mooi.

Ik heb me overgegeven aan jou en mij laten beminnen. Het was zo lekker, jij bent zo lekker, zo lekker zacht en warm en lief. Wij hebben het echt heel erg fijn samen. ♥

Hier regent en stormt het nu, maar binnen in mij is het warm. ♥ Hoe alleen ik me gisteravond ook voelde …door jouw liefde later voel ik me niet meer alleen. Wij helen elkaar en zijn samen niet meer alleen.

“We have to distance ourselves from others”

Dat voelt alleen, maar niet als ik samen met jou ben ♥

My LOVE ♥ Your LOVE ♥ Our LOVE ♥

That’s all there is ♥

Ik moet vaak denken aan foto’s van jou op FB. Bij één bepaalde foto die ik zag brak mijn hart ♥

Jouw hart is heel, mijn hart is nu ook heel, onze harten kunnen samenkomen. Onze harten en ziel zijn al samen. Alleen nog niet fysiek.

“Perspective comes with time and patience” ♥ Daar had je helemaal gelijk in.

Jij wist wat ik nog niet wist maar wat ik nu ook weet. ♥ Onbewust wist ik het al wel maar moest eerst door het hele proces van helen en spirituele ontwaking heen. Maar het is goed en wordt alleen maar beter. ♥

 

 

 

Translate »