Selecteer een pagina
Louvre Abu Dhabi

17-5-2021

3:41

Uitverkorene…ik krijg dit woord niet uit mijn hoofd. Waarom zou ik uitverkorene zijn, dat is toch iedereen hier op aarde? 144.000 tweelingzielen? Om de beste mens te leven die je bent? Maar waarom blijf ik me zo anders voelen? Ik kom geen mensen tegen zoals ik…Alleen jij ♥

Ik zal D. fysiek moeten verlaten, hoeveel pijn dat ook doet, om uiteindelijk bij jou te komen en te zijn ♥

Waarom zijn wij uitverkorene, wat is onze missie? Wij zijn starseeds.

Wij gaan bij elkaar komen in dit aardse leven omdat wij zaadjes planten voor uiteindelijk een mooiere wereld, een beter mens. Zodat mannen en vrouwen beter samen kunnen leven?

Om weg te gaan uit dit gezin, alleen fysiek, worden wij uiteindelijk allemaal beter. Dit is ook beter voor de meiden, voor een betere toekomst voor hen. Powergirls ♥ Ze zullen dat in het begin misschien niet begrijpen maar wel later als ze verder zijn in hun leven. Dan kunnen ze zien waarom dat gebeurd is.

Maar fysiek weggaan betekent niet dat ze uit mijn leven verdwijnen. Ze zullen er altijd zijn en blijven. Ik zal altijd energetisch met D. en de meiden verbonden blijven. Dat is wat ik weet. Ik weet ook dat ik hier echt weg moet om echt bij jou te kunnen zijn en samen te kunnen werken. Werken aan meer liefde voor de mensheid, ook al is dat maar op kleine schaal. Wij zijn maar zaadjes, maar heel veel zaadjes kunnen op lange termijn wel verandering brengen.

Ik heb echt niet het gevoel dat ik de wereld en de mensen kan veranderen, maar een heel klein beetje helpen kan ik wel. Door te zijn, mijn verhaal te vertellen. Liefde door te geven, liefde te delen en mensen helpen met helen ♥ Maar dan zal ik wel eerst weer een stap moeten gaan zetten richting jou ♥

Ik voel me met de dag dichter bij je komen ook al kan dat nog best wel even duren voor we echt bij elkaar zijn.

Maar dát we bij elkaar komen in dit aardse leven is een ding dat ik zeker weet. Er is op dit moment maar één persoon, die energetisch zo dicht bij mij staat en dat ben jij ♥ Dat weet jij en dat weet ik ♥ 

En anderen kunnen dit niet snappen. Maar wij weten. Het eerste wat wij samen gaan doen is een heerlijke cappuccino drinken ♥

Laat het ‘goddelijke’ plan zijn werk maar doen. Laat ze ons maar bij elkaar komen. Maar als we samen zijn, wil ik ook vrij zijn en mezelf zijn. Maar bij jou kan ik dat denk ik heel erg goed. We zullen zien. Tijd en geduld, zoals jij al zei ♥ Geduld is alleen soms nog wel lastig. Maar uiteindelijk komt het goed, is het goed ♥

9:06

‘Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’ Wat is normaal? Ik heb nooit aan de norm kunnen voldoen. Ik ben en voel me niet normaal. Ik heb me altijd, mijn hele leven tot nu toe, normaal proberen te gedragen. Maar ik ben niet normaal, ik voldoe niet aan de norm. Ik ben anders.

En dat vind ik normaal, NU. Wat anderen van mij ook denken, dat maakt me niet meer uit. Ik ben voor mijn gevoel nu pas normaal. Maar in mijn omgeving zie ik weinig mensen die hetzelfde normaal zijn dan ik. Dat maakt alleen zijn en alleen voelen. 

Maar alleen zijn en voelen is nu fijn en voelt goed. Want dat is wie ik ben. Ik kan en wil niet meer aan de norm voldoen. Ik wil er niet meer aan mee doen, wat anderen denken te weten hoe ik me moet gedragen om aan de norm te voldoen. Fuck de anderen.

Alleen mensen die mij begrijpen en liefhebben, daar wil ik nog voor openstaan. De rest moet vooral het leven leven waar zij gelukkig van worden. Als dat is volgens de norm, hoe het hoort, dan is dat voor mij prima.

Gelukkig zijn gaat voor mij nu dieper dan dat. Heel diep naar binnen gaan is niet voor iedereen weggelegd. Leven aan de buitenkant is ook een heel goed en prima leven en kun je heel oud mee worden. Blijkbaar had het leven iets anders in gedachten voor mij en was een normaal leven op latere leeftijd niet meer voldoende.

Het zou wel een stuk rustiger zijn geweest smile Gewoon gelukkig zijn ♥

 

 

Translate »