Selecteer een pagina
Modern family

19-5-2021

Wat er ook gaat gebeuren, ik wil bij jou zijn. Iedereen die mee wil op ons pad mag mee. Ik hoef niet in een flatje driehoog achter te zitten om uiteindelijk bij jou te komen. Ik wil niet meer alleen zijn, ik wil bij jou zijn maar ook met onze mensen om ons heen.

Samen zijn, Modern Family. Whatever anderen hiervan zullen zeggen.  Liefde, alleen maar Liefde ♥

Wij gaan samen heel veel liefde geven, daarom zijn wij op elkaars pad gekomen. We mogen er zijn. Maar niet bij jou zijn betekent dat ik nooit helemaal heel zal zijn. Ik ben heel en hou van mezelf. Maar als wij samen komen ben ik pas echt heel.

Ons hart en onze ziel zijn meant to be om samen te komen.

Ik lees overal en weet dat je energetische banden kunt verbreken, maar daar geloof ik niet in. Als deze banden alleen maar liefde zijn, kan dit niet. Dus laat er nog maar meer liefde komen. Ik ben er klaar voor. ♥

19:55

Ik ben even helemaal klaar met discussies over het Corona virus. Mensen die het vaccin wel of niet nemen, ieders eigen keus. Maar ik krijg het gevoel dat iedereen tegen elkaar opgezet wordt nu. Overal waar je komt zijn er discussies. Ik word er echt ziek van. Ze zijn er allemaal van overtuigd dat je het vaccin moet nemen, want dit is het beste voor het algemeen belang… Ziek word ik bij die gedachtegang en ik voel me op dit moment echt even heel erg alleen hierin staan. Ik ben zo klaar met deze wereld op dit moment en wil eigenlijk alleen nog maar alleen zijn. Ik heb even geen zin meer in al die meningen die naar mijn mening alleen maar over verplichtingen, opleggen en macht gaan. Ik mag dus niet zelf kiezen dat ik het vaccin niet wil nemen…want anders…

Ik denk dat als je gezond bent en gezond leeft dat je het vaccin helemaal niet nodig hebt…Maar ik voel me daar wel alleen in staan op dit moment. Ik voel me heel sterk en gezond maar dit raakt me wel nog steeds. Ik heb zelf vandaag een oproep gehad om me te laten vaccineren. Maar die ga ik laten liggen. Ik zeg niet dat ik het nooit laat doen, maar nu niet. Het voelt voor mij niet goed. Ik ga echt proberen op geen enkele discussie over Corona meer in te gaan. Het gaat alleen nog maar daarover…duister…Ik wil licht en liefde zien en niets anders.

Ik wil echt alleen zijn nu. Ik wil deze negatieve energie niet meer inademen. Op dit moment voel ik ook even heel sterk dat ik de energetische banden wil loslaten/verbreken. Ik weet dat jij het vaccin wel hebt genomen en ik voel dan een teleurstelling opkomen en ben verbaasd dat jij dit hebt laten doen. Maar aan de anderen kant vind ik ook echt dat iedereen hierin een eigen keuze mag maken. Maar ik ben dan wel benieuwd waarom jij dit hebt gedaan. Dan begin ik ook weer te twijfelen of ik alles wel goed heb gezien en gevoeld.

Ik wil alleen zijn en het kan heel goed zijn dat ik dan de rest van mijn leven alleen zal blijven. En dat is ok. Misschien was het toch wel de bedoeling dat jij mij open moest maken en dat ik nog iemand anders op mijn pad ga krijgen. We zullen het zien. Maar het alleen gevoel is er nu en dat laat ik er maar even zijn.

Toch ben ik wel heel positief over het proces wat aan het gebeuren is. Ik voel me echt heel sterk en hoop dat ik alleen nog maar sterker word. Maar dat kan ik alleen maar alleen doen. Ik ben alleen, ik voel me alleen. Terwijl ik toch heel vaak wel het gevoel heb dat ik door jou niet meer alleen ben. Maar misschien heb ik het toch wel mis gehad.

Ik ben alleen, maar weet dat ik alleen heel gelukkig en sterk kan zijn en ook ben.

Misschien ben jij toch wel alleen een gids geweest al die tijd. Maar dan mag je me nu loslaten. Ik kan het alleen en wil openstaan voor anderen en eventueel een nieuwe relatie waar ik op alle fronten een klik mee heb. Voor minder doe ik het niet meer, dan blijf ik liever alleen. Alleen met mezelf ♥ want ik ben een mooi, goed en lief mens. Ik wil me niet meer zo laten raken door anderen. Aan de kwetsbaarheid mag ik nog werken.

Leven en liefde…pfff het is niet makkelijk af en toe.

 

 

 

Translate »